×

Reis je naar Parijs met de auto? In dit geval is het goed om de beste parkeergarages in Parijs te kennen om je tijdens jouw bezoek in Parijs je geen zorgen te hoeven maken over je auto. Op deze manier is je verblijf in deze fantastische stad onvergetelijk en stressvrij. Hieronder vind je de lijst met de beste parkeergarages die de stad Parijs te bieden heeft. Welke bevindt zich dichtbij jouw romantische hotel Parijs?

1. SAEMES

Parkeergarage SAEMES is gelegen in het vierde arrondissement van Parijs, pal aan de oevers van de Seine. Parkeergarage SAEMES is perfect als je wilt shoppen omdat het zich vlakbij het winkelgebied bevindt. Ook vind je in deze buurt veel romantische hotels en restaurants. De beroemde Saint Jacques-toren ligt op slechts twee minuten lopen van deze parkeergarage, metrostation Hotel De Ville ligt op een paar minuten afstand en Sainte Chapelle ligt op zes minuten afstand. Zelfs theater Chatelet ligt op slechts vier minuten afstand van deze parkeergarage waardoor de locatie bijzonder centraal is. Een uitstekende keuze dus als jij in het centrum van Parijs verblijft.

2. Parkeergarage Rivoli Pont Neuf

Parkeergarage Rivoli Pont Neuf onderscheidt zich door de uitstekende kwaliteit van de infrastructuur middenin het centrum van Parijs. De Q-Park parkeergarage is zeer modern en perfect gelegen om te shoppen in de Rue de Rivoli met zijn vele winkelcentra en winkels zoals Carrousel du Louvre en Forum Les Halles. Deze parkeergarage ligt ook naast vele bekende toeristische locaties zoals het Musee du Louvre. Deze parkeergarage in Parijs ligt dicht bij het eiland iLe de la Cite en de kathedraal Notre Dame. Ook is het een perfecte uitvalsbasis met het oog op openbaar vervoer, waardoor je gemakkelijk verschillende delen van Parijs kunt bereiken, zoals jouw romantische hotel Parijs.

3. Parkeergarage Edouard VII Haussmann

Parkeergarage Edouard VII Haussmann is een van de beste parkeergarages die Parijs te bieden heeft. Deze parkeergarage is ideaal gelegen pal naast het zakencentrum van Edouard VII. Vanaf deze parkeergarage bereik je gemakkelijk de Olympia-hal, de operawijk Place de la Madeleine met zijn vele bistro’s en winkels, evenals de Boulevard Haussman. Als je midden in de stad Parijs wilt parkeren, dan is dit zonder twijfel de beste keuze. In slechts vijf minuten lopen bereik je de Ballard of Creteil of metrolijn 8 of 14. Met de metro ben je binnen een wip bij het door jou gerserveerde romantische hotel in Parijs en hoef jij je geen zorgen te maken over parkeren op straat.

4. Parkeergarage Saint-Placide

Parkeergarage Saint-Placide is gelegen in het 6e arrondissement van Parijs middenin het Quartier Saint Placide. Door de cenrale ligging van deze parkeerplaats kun je het metrostation Montparnasse gemakkelijk in slechts een paar minuten lopen bereiken. Je vertrekt gemakkelijk vanaf het metrostation door vooraf online een parkeerplaats te reserveren. Je vindt deze parkeergarage op een paar minuten lopen van de Rue de Rennes, ideaal om te shoppen. Je kunt ook genieten van de culturele rijkdom van het Quartier Montparnasse met twee bioscopen en het is ook de plaats waar het beroemde theater Le Grand Point Virgule zich bevindt. Deze parkeergarage staat ook in de top 10 door de veiligheid van deze plek.

5. Parkeergarage Jardin de Villiers

Parkeergarage Jardin de Villiers biedt vooral gemak en comfort. Je kunt nu een parkeerplek in de parkeergarage boeken wanneer jij in je romantische hotel in Parijs verblijft. De parkeerplaats is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. Je kunt je auto parkeren en genieten van jouw verblijf onder de meest uitstekende (lees: veilige) omstandigheden tegen een redelijk tarief. Hotel Jardin de Villiers biedt ook vooraf geboekte parkeergelegenheid voor een extra lage prijs. Laat je auto achter op de parkeerplaats en geniet van het verblijf tijdens jouw ontdekking van het zevende district van Parijs. Deze parkeergarage ligt op slechts vijftien minuten van Porte de Champerre of Porte Maillot.

6. Parkeergarage Opéra Bastille

Parkeergarage Opéra Bastille behoort ook zonder enige twijfel tot de beste parkeergarages van Parijs is. Parkeergarage Opera Bastille biedt veel extraatjes en voordelen voor degenen die hun auto hier parkeren. De parkeergarage is volledig afgesloten en uitgerust met cameratoezicht om ervoor te zorgen dat je auto 24 uur per dag en 7 dagen per week veilig is. Parkeergarage Opéra Bastille is bovendien perfect gelegen naast de Place de la Bastille en onder Opera National de Paris. Het is ook slechts een paar minuten lopen vanaf metrostation Gare de Lyon en het ligt dichtbij de bus, RER en metro, zodat je snel en stressvrij jouw romantische hotel in Parijs kunt bereiken.

7. Parkeergarage Maubourg

Parkeergarage Maubourg is een gerenommeerde parkeergarage in Parijs vanwege de kwaliteit van de constructie. Je vindt de parkeergarage Maubourg het midden in de stad; het is gelegen aan de Quai d Orsay naast Les Invalides en Seine. Andere belangrijke bezienswaardigheden in de buurt van deze parkeergarage zijn Petit Palais, Grand Palais en Musee d’Orsay. Parkeergarage Maubourg is ook dicht bij het openbaar vervoer, zodat je veel gemakkelijker jouw bestemming kunt bereiken, zoals een van de romantische hotelletjes Parijs uit onze top 10.

8. Parkeergarage Marceau Champs Elysees

Parkeergarage Marceau Champs Elysees is een andere geweldige parkeergarage in Parijs. Parkeergarage Marceau Champs Elysees is een uiterst veilige parkeerplaats in het 8e district van de stad. Het is gedegen gebouwd en ligt dicht bij bezienswaardigheden zoals de Arc de Triomphe en de Champs Elysees. je zult hier profiteren van een ruime keuze aan parkeergelegenheid voor jouw auto in een vand e meest veilige en moderne parkeergarages van Parijs. Naast de uitstekende services die deze parkeergarage biedt, ligt het dichtbij de metro en RER, zodat je de diverse delen van Parijs eenvoudig kunt bereiken, zoals de diverse hotels in Parijs.

9. Ondergrondse Openbare Parking

Ondergrondse Openbare Parking is de veiligste manier om je auto snel, gemakkelijk en stressvrij te parkeren. In de ondergrondse parkeergarage in de binnenstad van Parijs ben je dichtbij alle toeristische monumenten en winkelcentra. Deze parkeerplaats is 24 uur per dag en 7 dagen per week open en beveiligd met beveiligingscamera’s en bewakers. Je bent er dus zeker van dat je auto veilig en wel is. Deze parkeergarage biedt bovendien goedkope tarieven. Je vindt deze parkeergarage bij de stadspoorten van het 12e tot 20e district en is minder duur dan de parkeergarages in het centrum. Zeker als je van plan bent om je auto voor langere tijd te laten staan, zijn de tarieven gunstig voor jouw weekendje weg Parijs.

10. Parking Euro Disney

Parking Euro Disney is een uistekende keuze wanneer jij Euro Disney bezoekt tijdens jouw romantische weekendje in Parijs. Euro Disney is natuurlijk een onvergetelijke ervaring met jouw partner. Je auto kun je zeer eenvoudig parkeren bij Euro Disney, ook wanneer je niet in het park verblijft. Gasten van buiten het park genieten van een vast laag parkeertarief. Ook zijn er speciale tarieven voor leden en gasten die van plan zijn om in een hotel te verblijven dat zich in het park bevindt. Parkeren bij Euro Disney is veilig en goed toegankelijk dus een uitstekende keuze of je nu in het park verblijft of niet.