×

Over ons

LeukeKleineHotels.nl is opgericht door reisliefhebbers. Iedere medewerker van LeukeKleineHotels.nl houdt van reizen. Al van jongs af aan reisden ze door Europa en zeker vanaf hun studententijd. Elke gelegenheid wordt aangepakt om de koffers te pakken om met vakantie te gaan. Dat kan een week zijn of een weekendje weg. Met partner, vrienden of vriendinnen, of soms ook alleen.

Medewerkers van LeukeKleineHotels.nl zoeken altijd naar bijzondere plekjes in Europa. Of dit nu bekende steden en streken zijn of bijzondere regio’s, waar helemaal niet zo veel toeristen komen. Welke reisbestemming het ook is, LeukeKleineHotels.nl is altijd op zoek naar leuke kleine hotelletjes waar je je echt op vakantie voelt. Niet hossend met andere Nederlanders, Duitsers of Engelsen in een massaal resort, maar bijzondere accommodaties, waar je je bijzonder voelt, waar je de bestemming echt kunt proeven, en waar je ook persoonlijk wordt benaderd door de eigenaar van het hotelletje.

De accommodatie kan van alles zijn, een boutiquehotel, een bed & breakfast, een kasteelhotel, of zelfs een hotelketen, als het persoonlijke en kleinschalige aspect maar aanwezig is. Op LeukeKleineHotels.nl vind je bij elke bestemming de 10 leukste hotelletjes. Veel van deze hotels zijn zelf bezocht door LeukeKleineHotels.LeukeKleineHotels.nl staat altijd open voor nieuwe bestemmingen en suggesties voor accomodatie.

Zijn er bestemmingen waar je graag naar toe zou gaan dan zoekt LeukeKleineHotels.nl het voor je uit. Of ken je een schitterend hotelletje die absoluut niet mag ontbreken op LeukeKleineHotels.nl, laat het ons dan ook absoluut weten.

CONTACT

VRAGEN STAAT VRIJ!

    Lösen + 16 = 21