Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Toledo

Top 10 prachtige hotelletjes in Toledo

Bezienswaardigheden in Toledo


Toledo is een prachtig historische stad in het midden van Spanje, het ligt op 70 kilometer van Madrid. Het is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en is rijk aan indrukwekkende architectuur die de tand des tijds goed heeft weten te weerstaan. Het is ook een stad van vele invloeden, vele verschillende volken zijn gehuisvest in de stad wat het een unieke en dynamische sfeer geeft.

Locatie van de hotels in Toledo


Zoek naar meer hotels in Toledo


1. Hotel Domus Plaza Zocodover

Toledo

Hotel Domus Plaza Zocodover is gevestigd in het centrum van Toledo bij het mooie plein waar het hotel zijn naam aan te danken heeft. De stad heeft verschillende bezienswaardigheden zoals het fort van Alcazar, de kathedraal van Toledo en het El Greco museum. Hotel Domus Plaza Zocodover heeft 18 stijlvolle kamers met zachte bedden en een eigen moderne badkamer. Je kan gebruik maken van een ontbijt dat wordt geserveerd in een nabijgelegen restaurant. Er zijn ook vele andere cafés en bars in Toledo te vinden waar je lekker kan eten en drinken.

meer info

2. Hotel Hacienda del Cardenal

Toledo

Hotel Hacienda del Cardenal is een sfeervolle accommodatie naast de Poort van Alfonso VI, de voormalige hoofdingang van de stad. Je hebt in de omgeving verschillende bezienswaardigheden waaronder Mirador del Valle, de kathedraal Primada en de schilderijen bij Iglesia de Santo Tome. Madrid ligt op 70 kilometer afstand. Hotel Hacienda del Cardenal heeft 27 kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. De tuin van het hotel wordt omgeven door een originele 11de-eeuwse Arabische muur. In het restaurant kan je genieten van verrukkelijke traditionele en regionale gerechten.

meer info

3. Cigarral de Carvantes

Toledo

Cigarral de Carvantes is een hotel gevestigd in de wijk Los Cigarrales van Toledo. In de omgeving heb je bezienswaardigheden met onder anderen de Alcantara brug, de stadsmuren Muralla de Toledo, fort Alcazar en Madrid ligt op 70 kilometer afstand. Cigarral de Caravantes heeft 17 ruime kamers met een eigen badkamer en een balkon waarmee je een panoramisch uitzicht beleeft. Je kan ook afkoelen in het buitenzwembad, een drankje en een hapje doen in het café bij het hotel. Cigarral de Carvantes is een fijn onderkomen voor je vakantie in Toledo.

meer info

4. Hotel Medina de Toledo Bed & Breakfast

Toledo

Hotel Medina de Toledo Bed & Breakfast is een leuk verblijf op slechts 1 minuut lopen van het Zocodover plein in het centrum van Toledo. Het treinstation is een kwartiertje lopen vanaf de accommodatie. Madrid ligt op 70 kilometer van de stad. Er zijn bezienswaardigheden zoals de kathedraal Primada, de San Martin brug en uitkijkpunt Mirador del Valle. Hotel Medina de Toledo B&B heeft 18 knusse kamers met een lichte inrichting en betegelde vloeren. Elke ochtend kan je genieten van een heerlijk ontbijt zodat je dag goed begint in het mooie Toledo.

meer info

5. Antidoto Rooms

Toledo

Antidoto Rooms is een fraai historisch pension in het centrum van Toledo. Rond het hotel vind je een glazen atrium, authentieke 8e-eeuwse muren en een Romeins hydraulisch systeem. Je loopt zo naar bezienswaardigheden als het fort Alcazar, het Zocodover plein, de kathedraal Primada en de Arabische markt. Antidota Rooms heeft 5 kamers met geschilderde balken aan het plafond en een strakke witte inrichting. Elke kamer heeft een eigen badkamer met regendouche en zijn van alle gemakken voorzien. In de buurt heb je vele leuke restaurantjes, cafés en bars waar je heerlijk kan eten en drinken.

meer info

6. Hotel Casona de la Reyna

Toledo

Hotel Casona de la Reyna is gebouwd op de fundering van een 16e-eeuws huis in het centrum van Toledo. In de omgeving heb je bezienswaardigheden als het klooster van San Juan de los Reyes, uitkijkpunt Mirador del Valle en het fort Alcazar. Hotel Casona de la Reyna heeft 25 chique ingerichte kamers en een eigen badkamer. Elke ochtend wordt er een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd. Ook zijn er volop leuke restaurantjes en cafes in de buurt te vinden. 's Avonds kan je ontspannen bij de open haard in de sfeervolle lounge.

meer info

7. Hotel la Bastida

Toledo

Hotel la Bastida is een aangenaam onderkomen op 10 minuten rijden van het centrum in Toledo. Hier vind je ook het treinstation met regelmatige treinen naar Madrid, vanaf de snelweg A40 is het een uurtje rijden naar de stad. Toledo zelf heeft fraaie historische architectuur om te bewonderen en een fijne sfeer. Hotel la Bastida heeft 24 kamers met houten vloeren, een moderne inrichting en een eigen badkamer. In het restaurant kan je genieten van traditionele gerechten uit de regio met daarbij een selectie aan goede lokale wijnen.

meer info

8. Abdad Toledo

Toledo

Abdad Toledo is een verbouwde smederij uit 1815 en is gevestigd in het centrum van de stad. Je hebt in de omgeving bezienswaardigheden als de stadsmuren van Toledo, de Alcantara brug, het museum del Greco en de kathedraal Primada. Abab Toledo heeft 22 mooie kamers met elementen zoals houten balken en natuurstenen muren. Alle kamers hebben een eigen moderne badkamer, comfortabele bedden en zijn van alle gemakken voorzien. In de bar van het hotel kan je gezellig een drankje doen en op loopafstand vind je vele leuke restaurantjes en cafés.

meer info

9. Hotel Sol

Toledo

Hotel Sol is gevestigd naast Puerta del Sol poort in het centrum van Toledo. Op 1 kilometer vind je het treinstation van de stad met regelmatige treinen naar Madrid. Er is ook een bushalte op 5 minuten lopen van het hotel die naar Madrid reist. Je hebt verschillende bezienswaardigheden in de buurt als plaza de Zocodover, Castillo de San Servando en het museum de la Espana Magica. Hotel Sol heeft 26 sierlijke en comfortabele kamers met een eigen badkamer. In de buurt rondom het hotel heb je vele restaurantjes, cafés en bars waar je gezellig kan eten en drinken.

meer info

10. Hotel San Juan de los Reyes

Toledo

Hotel San Juan de los Reyes is gevestigd in een gerenoveerde graanmalen in de historische Joodse wijk van Toledo. Er zijn diverse bezienswaardigheden in de omgeving zoals de kathedraal Primada, uitzichtpunt Mirador del Valle, de San Martin brug en fort Alcazar. Sercotel San Juan de los Reyes heeft mooi ingerichte kamers waarbij je een uitzicht hebt over de prachtige stad Toledo. Elke kamer is voorzien van een eigen moderne badkamer met een hydromassagebad. In het centrum van de stad vind je ook vele leuke restaurantjes waar je heerlijk kan eten.

meer info