Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Pompeï

Top 10 prachtige hotelletjes in Pompeï

Bezienswaardigheden in Pompeï


Pompeï is een mystieke stad in zuidelijke provincie van Napels. De stad werd in de oudheden bewoond door Romeinen. In 79 na Christus barste de nabijgelegen vulkaan de Vesuvius uit en werd de stad bedekt met een gigantische wolk van as en neervallende stenen. Sommige bewoners hadden de stad niet op tijd gevlucht en de silhouetten van hun lichamen zijn door de as en stenen bewaard gebleven. Het duurde tot de 18e eeuw voordat Pompeï wederom werd ontdekt en voorzichtig opgegraven. Vandaag de dag komen reizigers van over heel de wereld naar Pompeï om deze door noodlotgetroffen stad te bewonderen.

Locatie van de hotels in Pompeï


Zoek naar meer hotels in Pompeï


1. Hotel Forum

Pompeï tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,8/10   Vanaf €60 per nacht

Hotel Forum is een modern hotel op slechts een paar minuten lopen van het Piazza. De ruines van Pompeï vind je op 100 meter. Daarnaast heb je bezienswaardigheden in de omgeving zoals het House of Venus, het Romeinse amfitheater en Via Delle Tombe. De kamers van Hotel Forum zijn modern ingericht met ruime en zachte bedden, een eigen badkamer en andere gemakken. In de ochtend is er een lekker continentaal ontbijt. 's Avonds kan je ook dineren in het restaurant met een à-la-carte menu.

meer info

2. Resort Bosco De Medici

Pompeï tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,9/10   Vanaf €53 per nacht

Bij Resort Bosco De Medici is het goed vertoeven. Je vindt de ruines van Pompeï op 700 meter. De accommodatie beschikt over een eigen manege waar je kan paardrijden, er is een kinderboerderij, een biologische tuin en je kan afkoelen in het zwembad. Resort Bosco De Medici heeft 18 kamers met een eigen badkamer, zithoek, terras of patio. Elke ochtend kan je genieten van een gezond ontbijtbuffet. Je kan in de avond dineren bij het resort met een à-la-carte menu. Daarnaast vind je op 1 kilometer ook een aantal andere eet- en drinkgelegenheden.

meer info

3. Villa Magiola

Pompeï tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 8,9/10   Vanaf €72 per nacht

Villa Magiola biedt fijne appartementen en kamers aan op 1 kilometer van Pompeï. Het is vanaf de accommodatie 10 minuutjes lopen naar het centraal station waarmee je gemakkelijk naar Napels of Salerno reist. De omgeving heeft bezienswaardigheden zoals het House of Vettii, het Museo Vesuviano en Odeon - Teatro Piccolo. Villa Magiola heeft 8 appartementen die elk een woonkamer met eet- en zithoek hebben, een kitchenette en een eigen badkamer. Op 100 meter vind je de dichstbijzijnde supermarkt. Daarnaast vind je op 800 meter een restaurant en andere eet- en drinkgelegenheden.

meer info

4. Villa Diomede

Pompeï tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 8,4/10   Vanaf €72 per nacht

Villa Diomede is gevestigd op 5 minuten lopen va het treinstation Villa Dei Misteri van Pomepi. Je hebt in de omgeving bezienswaardigheden zoals Casa del Fauno, Sanctuary of the Madonna, Scavi di Pompeï en Terme del Foro. Villa Diomede heeft 16 aangename kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend is er een lekker ontbijtbuffet. In de tuin van Villa Diomede kan je bijkomen met een drankje. In de buurt van Pompeï vind je ook verschillende restaurantjes, cafes en barretjes waar je gezellig kan eten en drinken.

meer info

5. Villa Franca

Pompeï tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 8,9/10   Vanaf €49 per nacht

Het gemoedelijke Villa Franca ligt vlakbij de ruines van Pompeï. Naast de ruines kan je ook verschillende activiteiten in de omgeving van Pompeï ondernemen. Zoals een bezoek aan de vulkaan Vesuvius, een tocht langs de wijngaarden rondom de oude stad en culinaire proeverijen van oude Romeinse gerechten. Villa Franca heeft 4 knusse kamers met een eigen badkamer en zitgedeelte. In de ochtend kan je genieten van een Italiaans ontbijtje. De accommodatie heeft een zwembad waar je kan afkoelen en een tuin waar je kan ontspannen met een drankje.

meer info

6. Hotel Diana

Pompeï tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,8/10   Vanaf €39 per nacht

Hotel Diana is een door familie beheerd hotel in het centrum van Pompeï. Je hebt in de omgeving bezienswaardigheden zoals Villa dei Misteri, Scavi di Pompeï, Stabian Baths, Lupanar en Via Abbondanza. Hotel Diana heeft 22 comfortabele kamers met een eigen badkamer en heeft extra voorzieningen zoals airconditioning. 's Ochtends kan je genieten van een lekker ontbijtbuffet. Hotel Diana heeft een grote tuin waar verschillende citroen- en sinaasappelbomen bloeien. Hier kan je ontspannen met een drankje. Bij verblijf ontvang je ook korting op een bezoek aan het zwembad van een zusterhotel.

meer info

7. Domus Pompeï

Pompeï tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,7/10   Vanaf €60 per nacht

Domus Pompeï bevindt zich op iets minder dan een kilometer van de oude ruines van de stad. Je hebt in de omgeving bezienswaardigheden zoals Casa del Fauno, het Teatro Grande, het Romeine amfitheater en Casa del Poeta Tragico. Domus Pomepei heeft 3 knusse kamers met zachte bedden en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen. In de ochtend kan je je dag goed beginnen met een lekker Italiaans ontbijt. In het centrum van Pompeï vind je ook diverse restaurantjes, cafes en barretjes waar je gezellig kan eten en drinken.

meer info

8. B&B Viva Pompeï

Pompeï tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,0/10   Vanaf €50 per nacht

B&B Viva Pompeï heeft een centrale ligging in Pompeï. In een paar minuten tijd wandel je zo naar de ruines van de stad. Naast de ruines is het ook leuk om een bezoek aan de Vesuvius vulkaan te brengen, een privé-toer langs bijzondere plekken van Pompeï boeken of een bezoek aan Napels brengen. B&B Viva Pompeï heeft 3 studio's die elk comfortabel zijn ingericht met een kitchenette, eethoek en een eigen badkamer. Elke ochtend wordt er een ontbijt in de comfort van je eigen suite geserveerd.

meer info

9. B&B Elena

Pompeï tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €33 per nacht

B&B Elena is een gezellig onderkomen vlak in de buurt van de archeologische vindplaatsen van Pompeï. De bezienswaardigheden zijn onder anderen de Tempel van Apollo en Jupiter, Villa dei Misteri, Scavi di Pompeï en Terme del Foro. B&B Elena heeft 6 kamers met een opwekkend interieur, tegenvloer en een eigen moderne badkamer. In de ochtend kan je genieten van een lekker ontbijt. Je kan in de tuin van de accommodatie ontspannen met een drankje en gebak. In de buurt vind je ook verschillende restaurantjes, cafés en barretjes waar je 's avonds gezellig kan eten en drinken.

meer info

10. Diana Inn Accommodations

Pompeï tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 8,8/10   Vanaf €48 per nacht

Diana Inn Accommodations biedt fijne accommodatie op 700 meter van Pompeï. De omgeving heeft bezienswaardigheden zoals de Sanctuary of the Madonna of the Rosary, Lupanar, Odeon - Teatro Piccolo, Via Abbondanza en Museo Vesuviano Giovan Battisa Alfano. Diana Inn Accommodations heeft 7 kamers die zijn ingericht met modern meubilair, een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend is er een lekker Italiaans ontbijt. In de buurt vind je ook verschillende restaurantjes, cafes en barretjes waar je in de avond fijn kan eten en drinken.

meer info