Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Palermo

Top 10 prachtige hotelletjes in Palermo

Bezienswaardigheden in Palermo


Palermo is de hoofdstad van het eiland Italiaanse eiland Sicilië. Het is een universiteitsstad met een beetje een grimmige geschiedenis. Niet alleen werd de stad ernstig beschadigd tijdens de tweede wereldoorlog, lange tijd opereerde de Siciliaanse onderwereld actief in de stad. Hier werd uiteindelijk flink de bezem door gehaald en het is tegenwoordig een geliefde plek om te bezoeken. Palermo heeft een boeiende musea en fraaie bezienswaardigheden als het Palazzo dei Normanni en de kathedraal van de stad.

Locatie van de hotels in Palermo


Zoek naar meer hotels in Palermo


1. Harmony Hotel B&B


Harmony Hotel B&B is een gezellig onderkomen in het centrum van Palermo. Op ongeveer 1 kilometer vind je het treinstation van Palermo, op 2 kilometer de haven en met een half uurtje rijden de luchthaven Falcone - Borsellino. Op het eiland heb je bezienswaardigheden als Palazzo dei Normanni of Chiesa del Gesu. Harmony Hotel B&B heeft 10 kamers met een balkon en een eigen badkamer. 's Ochtends kan je genieten van een heerlijk zoet Italiaans ontbijt. In Palermo vind je ook vele verschillende restaurantjes en cafés waar je lekker kan eten en drinken.

meer info

2. Mad in Ballarò

Palermo

Mad in Ballarò is een klein en fijn bed & breakfast in het centrum van Palermo.De grote kathedraal van de stad vind je op ongeveer 700 meter afstand. Je hebt in de omgeving bezienswaardigheden als het Palazzo dei Normanni, het archeologisch museum en Villa Giulia. Mad in Ballarò heeft 2 fijne kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend kan je genieten van een heerlijk ontbijt, bij mooi weer wordt dit buiten geserveerd. In de gedeelde woonkamer kan je gezellig een kopje koffie of thee drinken.

meer info

3. B&B Casa Grant

Palermo

B&B Casa Grant is een klein stukje buiten het centrum van Palermo gevestigd. De dichtstbijzijnde luchthaven is Falcone-Borsellino op 23 kilometer afstand. Je hebt in de omgeving bezienswaardigheden als de Fontana della Vergogna, uitzichtpunt Monte Pellegrino, de botanische tuin Orto Botanico di Palermo en Palazzina Cinese. B&B Casa Grant heeft 3 kamers met een eigen badkamer en comfortabele bedden. Je kan 's ochtends genieten van een lekker ontbijt en in het centrum vind je diverse restaurantjes, cafes en bars waar je gezellig kan eten en drinken. Je kan bij B&B Casa Grant ook fietsen huren.

meer info

4. Bed & Breakfast Palermo Villareale

Palermo

Bed & Breakfast Palermo Villareale is gevestigd in het fraaie centrum van Palermo. Je kan de kathedraal op ongeveer 1 kilometer afstand van de accommodatie vinden. Andere bezienswaardigheden zijn Palazzo dei Normanni, Chiesa del Gesu en Stanze al Genio. Bed & breakfast Palermo Villareale heeft 4 fijne kamers met een eigen badkamer. In de ochtend kan je genieten van een vers ontbijt en er is een gedeelde keuken waar je 's avonds maaltijden kan bereiken. In Palermo zelf vind je ook vele leuke eetgelegenheden. B&B Palermo Villareale heeft ook een fiets- en autoverhuurservice.

meer info

5. B&B Massimo Inn

Palermo

B&B Massimo Inn is gevestigd in het hart van Palermo. Op 400 meter vind je het Teatro Massimo, op 700 meter de kathedraal en op ongeveer 1 kilometer Palazzo dei Normanni. Het is vanaf de accommodatie 23 kilometer naar de luchthaven van Falcone Borsellino. Naast de bezienswaardigheden kan je in de omgeving ook goed fietsen en wandeltochten maken. B&B Massimo Inn heeft 1 sfeervolle kamer met een hot tub in de kamer en een aparte badkamer met douche. Je kan genieten van een heerlijk ontbijt in de ochtend en er is een oppasdienst aanwezig.

meer info

6. B&B Museo Salinas

Palermo

B&B Museo Salinas heeft een centrale ligging in de stad Palermo. Je wandelt zo vanaf de accommodatie naar de grote bezienswaardigheden van de stad. In de omgeving vind je ook de Orto botanico di Palermo-tuin, Villa Giulia, het eilandje Ustica en Palazzo Steri. B&B Museo Salinas heeft 2 comfortabele kamers met een terras of balkon en een eigen badkamer met douche en bidet. 's Ochtends kan je je dag goed beginnen met een lekker Italiaans ontbijt. In Palermo vind je ook vele restaurantjes, cafes en bars waar je gezellig kan eten en drinken.

meer info

7. Hospitality Hotel

Palermo

Hospitality Hotel is een vriendelijk hotel in het centrum van Palermo. De dichtstbijzijnde luchthaven is Falcone-Borsellino op 24 kilometer afstand. De stad heeft verschillende bezienswaardigheden waaronder het Teatro Massimo, het archeologisch museum, de botanische tuin Orto Botanico en Villa Giulia. Hospitality Hotel heeft 12 kamers met een eigen badkamer, comfortabele bedden en zijn van alle gemakken voorzien. In de buurt vind je verschillende restaurantjes, cafés en bars waar je heerlijk kan eten en drinken. Hospitality Hotel heeft ook een autoverhuurservice.

meer info

8. Antica Dimora

Palermo

Antica Dimora is een aangenaam bed & breakfast wat je verblijf in Palermo zo plezierig mogelijk wil maken. Het is vlakbij het indrukwekkende Palazzo dei Normanni gevestigd, op slechts 100 meter. Andere bezienswaardigheden zijn de kathedraal van Palermo, het operahuis en het archeologisch museum. Antica Dimora heeft 5 mooie kamers met een eigen badkamer. 's Ochtends kan je aanschuiven voor een lekker ontbijt en er is een gedeelde keuken waar je maaltijden kan bereiden. Je kan ook gebruik maken van huurfietsen, dit is een leuke manier om de omgeving te verkennen!

meer info

9. Bio Hotel Palermo

Palermo

Bio Hotel Palermo is gevestigd in de wijk Ruggero Settimo in Palermo. Het Teatro Massimo bevindt zich op 300 meter van het hotel en op 1,5 kilometer vind je Palazzo dei Normanni. Daarnaast heb je bezienswaardigheden als Villa Giulia, het archeologische museum, het Santa Maria dell'Ammiraglio en Fontana Pretoria. Bio Hotel Palermo heeft 8 mooie kamers met een eigen badkamer met biologische lichaamsverzorgingsproducten en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend is er een heerlijk ontbijt van verse biologische producten. In de gezellige bar kan je terecht voor een drankje en in de buurt heb je verschillende eetgelegenheden.

meer info

10. Bed & Breakfast Amari 58

Palermo

Bed & Breakfast Amari 58 is gevestigd in het centrum van Palermo en heeft uitzicht op de haven en Politeama theater. Het is vanaf de accommodatie 2 kilometer naar het centraal station en er stopt een bus vlak voor de deur van het B&B. Je hebt ook bezienswaardigheden als het eilandje Ustica, Palazzo Mirto en uitzichtpunt Monte Pellegrino. Bed & Breakfast Amari 58 heeft 3 warme kamers met een eigen badkamer en moderne voorzieningen. Elke ochtend is er een heerlijk zoet Italiaans ontbijt zodat je je dag goed kan beginnen in het mooie Palermo.

meer info