Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Reading

Top 10 prachtige hotelletjes in Reading

Bezienswaardigheden in Reading


Reading is een stad in de provincie Berkshire in het zuiden van Engeland. Door de stad stroomt de rivier de Thames, in het noordoosten van de stad is er een groot meer waar men graag vaart. In de Middeleeuwen was Reading een belangrijke stad voor de handel en de Reading Abbey was een van de rijkste kloosters in heel Engeland. Verschillende musea in Reading hebben meer informatie over de historie. De stad heeft ook jaarlijks een groot muziekfestival waar veel bekende artiesten hebben gespeeld.

Locatie van de hotels in Reading


Zoek naar meer hotels in Reading


1. The Great House At Sonning

Reading tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 9,2/10   Vanaf €66 per nacht

The Great House At Sonning is een ontzettend sfeervol hotel in de buurt van de Reading Marina. Door het gebied kan je goed wandelen, fietsen, vissen en varen. In het centrum vind je bezienswaardigheden zoals het Reading Museum, Caversham Court Gardens en de Abbey ruines. Alle kamers van The Great House At Sonning zijn stijlvol ingericht met moderne en kleurrijke meubelen en een eigen badkamer. In de ochtend kan je genieten van lekkere ontbijtgerechten in het restaurant. Hier worden in de avond heerlijke Italiaanse gerechten geserveerd.

meer info

2. The Forbury Roseate

Reading tonen op kaart
★★★★★   Beoordeling 8,9/10   Vanaf €120 per nacht

The Forbury Roseate is een elegant hotel in het centrum van Reading. De stad heeft bezienswaardigheden zoals Basildon Park, Stanlake Park Wine Estate en de Silchester Roman City Walls and Amphiteatre. The Forbury Roseate heeft prachtige kamers met antieke meubelen met sierlijke decoraties en een eigen moderne badkamer. 's Ochtends kan je genieten van een goed verzorgd Engels ontbijt. In de middag kan je een heerlijke high tea reserveren of een drankje doen in de lounge. Je kan in de avond sfeervol dineren in het restaurant waar culinaire Britse gerechten worden geserveerd.

meer info

3. Trunkwell House Hotel

Reading tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,6/10   Vanaf €107 per nacht

Trunkwell House Hotel is een romantisch landhuis in de natuur ten zuiden van Reading. Je kan in de omgeving goed wandelen, fietsen, paardrijden en andere buitenactiviteiten ondernemen. In Reading vind je bezienswaardigheden zoals Beale Park, Forbury Gardens en het Museum of English Rural Life. De kamers van Trunkwell House Hotel zijn elegant ingericht met antiek meubilair en hebben een eigen badkamer. 's Ochtends kan je de dag beginnen met een smakelijk continentaal ontbijt. Trunkwell House Hotel is ook een goede locatie voor het organiseren van onvergetelijke bruiloften en andere feesten.

meer info

4. Field Farm Cottage B&B

Reading tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,6/10   Vanaf €90 per nacht

Field Farm Cottage B&B is een gemoedelijk onderkomen nabij Sheffield Bottom. Het centrum van Reading vind je op ongeveer 9 kilometer afstand. Door de omgeving kan je goed wandelen, fietsen en op 8 kilometer vind je voor de liefhebber de Bishopwood Golf Club. Field Farm Cottage B&B heeft knusse kamers met zachte bedden en een eigen badkamer. In de ochtend heb je de keuze uit een continentaal ontbijt of een traditioneel Engels ontbijt. Op iets minder dan 2 kilometer vind je het dichtstbijzijnde restaurant.

meer info

5. The Bird In Hand Country Inn

Reading tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,8/10   Vanaf €105 per nacht

The Bird In Hand Country Inn is een mooi hotel dat tussen de plaatsen Reading en Maidenhead ligt. In de omgeving heb je bezienswaardigheden zoals Maidenhead Heritage Centre, Caversham Court Gardens en Reading Museum. The Bird In Hand Country Inn heeft fraaie kamers met een landelijke aankleding. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Je kan de dag goed beginnen met een lekker continentaal ontbijt of andere opties. In de avond kan je in het restaurant dineren met heerlijke Britse à-la-carte gerechten.

meer info

6. The French Horn

Reading tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,7/10   Vanaf €191 per nacht

The French Horn is een hotel dat bij de Reading Marina is gevestigd. Je kan op het meer nabij Reading fijn varen en wandelingen maken. In Reading vind je bezienswaardigheden zoals de Reading Central Library, The Museum of English Rural Life en Wellington Country Park. The French Horn heeft aangename kamers met een eigen badkamer en andere gemakken. Elke ochtend kan je de dag beginnen met een volledig Engels ontbijt. In het centrum van de stad vind je vele restaurants, cafés en pubs waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

7. The New Inn

Reading tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,7/10   Vanaf €101 per nacht

The New Inn ligt boven Reading in het groene landschap. Hier kan je goed wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten ondernemen. Op iets meer dan 5 kilometer vind je het centrum van Reading. Daar heb je bezienswaardigheden zoals de Abbey Ruines, Basildon Park en Greyfairs Church. The New Inn heeft comfortabele kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. 's Ochtends kan je genieten van een vers gekookt Engels ontbijt. In de avond kan je ook eten in het restaurant van de accommodatie met een Brits à-la-carte menu.

meer info

8. Malmaison Reading

Reading tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,4/10   Vanaf €83 per nacht

Malmaison Reading is een stijlvol hotel in het centrum van de stad, naast het centraal station. Dit maakt het gemakkelijk om de trein te pakken naar andere steden. Je hebt in de stad bezienswaardigheden zoals The Cole Museum of Zoology, The Hexagon theater en het Museum of Berkshire Aviation. De kamers van Malmaison Reading hebben een modern interieur, ruime bedden en een eigen badkamer. In de ochtend begin je de dag met een smakelijk continentaal ontbijt. 's Avonds kan je dineren in het restaurant en na afloop gezellig een pint of aperitief drinken aan de bar.

meer info

9. Bull Inn

Reading tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,2/10   Vanaf €84 per nacht

Bull Inn is een traditionele pub met accommodatie in de buurt van de Reading Marina. Het gebied leent zich goed voor wandelingen, fietstochten en het varen op het meer en de rivieren. In Reading vind je bezienswaardigheden zoals Forbury Gardens, The Herb Farm en Lockey Farm. Bull Inn heeft fijne kamers met een eigen badkamer. Je kan de dag beginnen met een vers en volledig Engels ontbijt. In de avond kan je dineren met klassieke pubgerechten en na afloop gezellig een pint drinken aan de bar.

meer info

10. The Mill House

Reading tonen op kaart
★★☆☆☆   Beoordeling 8,4/10   Vanaf €104 per nacht

The Mill House is een elegant hotel in een charmant landhuis dat zich in het zuiden van Reading bevindt. In de omgeving heb je bezienswaardigheden zoals Caversham Court Gardens, het Museum of Enlgish Rural Life en Madejski Stadium. The Mill House heeft fraaie kamers met sierlijke meubelen, een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend kan je genieten van een lekker continentaal ontbijt. In het restaurant van The Mill House kan je genieten van heerlijke à-la-carte gerechten. The Mill House is ook een geschikte locatie voor bruiloften en andere feestpartijen.

meer info