Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Poole

Top 10 prachtige hotelletjes in Poole

Bezienswaardigheden in Poole


Poole is een grote havenstad in het zuidwesten van Engeland. De haven van Poole is een van de grootste natuurlijke havens ter wereld. Het is dan ook een populaire locatie voor vele zeil- en watersport liefhebbers. Je vindt er ook het mooie Brownsea eiland. Voor wie geen zeilboot heeft kan hier ook naar toe met de ferry. In het oosten vind je de badplaats Bournemouth. In de zomer kan je hier goed vertoeven terwijl je uitkijkt naar de vele zeilboten en ferry's op zee.

Locatie van de hotels in Poole


Zoek naar meer hotels in Poole


1. The Hedley Townhouse B&B

Poole tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,2/10   Vanaf €62 per nacht

The Hedley Townhouse B&B ligt in het centrum van Bournemouth. In minder dan 5 minuten wandel je zo naar het strand waar je kan zwemmen, zonnen en ontspannen. Op 500 meter vind je de Bournemouth Eye en The Square. The Hedley Townhouse B&B heeft charmant ingerichte kamers met zachte bedden, een eigen badkamer en andere gemakken. In de ochtend kan je genieten van een versgemaakt Engels ontbijt. Bournemouth heeft vele verschillende restaurants, cafés en pubs waar je elk moment van de dag kan eten en drinken.

meer info

2. Pine Ridge

Poole tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,8/10   Vanaf €87 per nacht

Pine Ridge is een fijne bed & breakfast in het noorden van Poole. In het gebied kan je goed wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten ondernemen. Op 3 kilometer vind je Tower Park en de kust van Poole vind je op 9 kilometer afstand. De kamers van Pine Ridge hebben een warme aankleding en een eigen badkamer. 's Ochtends kan je de dag beginnen met een volledig Engels ontbijt. In de nabijgelegen dorpen en steden vind je verschillende eet- en drinkgelegenheden waar je in de avond kan neerstrijken.

meer info

3. Weston Cottage

Poole tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,7/10   Vanaf €91 per nacht

Weston Cottage is een leuk verblijf in Broadstone. De omgeving heeft bezienswaardigheden zoals het Sandbanks strand, Compton Acres en Farmer Palmer's Farm Park. Weston Cottage heeft knusse kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Je kan de dag goed beginnen met een smakelijk continentaal ontbijt. Met een kopje koffie of thee kan je in de middag bijkomen in de serre. In een straal van 100 meter van de accommodatie vind je vele verschillende eet- en drinkgelegenheden.

meer info

4. Sundrum B&B

Poole tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,6/10   Vanaf €74 per nacht

Sundrum B&B is een gemoedelijk onderkomen in Poole. Bij verblijf kan je gratis fietsen lenen om de omgeving mee te verkennen. De kust van Poole vind je op ongeveer 8 kilometer en hier kan je de haven bezichtigen of ontspannen op het strand. Sundrum B&B heeft aangename kamers met zachte bedden en een eigen badkamer. Elke ochtend kan je genieten van een lekker continentaal ontbijt met o.a. huisgemaakte marmelade, honing en appels uit een eigen boomgaard. In de omgeving vind je verschillende restaurants, cafés en pubs waar je in de avond kan eten en drinken.

meer info

5. The White House Bed and Breakfast

Poole tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,8/10   Vanaf €83 per nacht

The White House Bed and Breakfast is een fraaie accommodatie in Upton. Op een paar kilometer vind je Lytchett Bay, de haven van Poole vind je op 5 kilometer en op 11 kilometer Corfe Castle. The White House Bed and Breakfast heeft ruime, moderne kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. In de ochtend kan je genieten van een vers gekookt Engels ontbijt. In de omgeving vind je verschillende restaurants, cafés en pubs waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

6. The Living Room

Poole tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,2/10   Vanaf €67 per nacht

The Living Room is een elegante bed & breakfast in het centrum van Poole. In 10 minuten tijd wandel je naar het strand waar je kan genieten van zon, zand en zee. Op 2 kilometer vind je Meyrick Park en Oceanarium. The Living Room heeft klassiek ingerichte kamers met mooie meubelen en een eigen badkamer. Je kan de dag goed beginnen met een uitgebreide keuze aan ontbijtgerechten. In de middag kan je ook reserveren voor een high tea met heerlijke hapjes. Het centrum van Poole heeft ook vele eet- en drinkgelegenheden waar je in de avond terecht kan.

meer info

7. Wimborne Lodge

Wimborne Minster (Poole) tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,6/10   Vanaf €51 per nacht

Wimborne Lodge is een charmante bed & breakfast in Wimborne Minster. De omgeving is geschikt voor het maken van wandelingen, fietstochten en andere buitenactiviteiten. In de buurt vind je ook bezienswaardigheden zoals Priest's House Museum & Garden, Pamphill Green en het Kingston Lacy House. Wimborne Lodge heeft sierlijke kamers waarvan sommige hemelbedden hebben. Elke kamer heeft een eigen badkamer. 's Ochtends heb je een ruime keuze aan lekkere ontbijtgerechten. In Poole en omliggende plaatsen vind je verschillende restaurants, cafés en pubs waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

8. The Mariners Guest House

Poole tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €96 per nacht

The Mariners Guest House is gevestigd vlakbij Boating Lake en Parkstone Bay in Poole. Liefhebbers van varen en vissen kunnen hier hun hart ophalen. Aan de stranden van Poole kan je ook goed ontspannen en zwemmen. The Mariners Guest House heeft comfortabele kamers met een eigen badkamer. Elke ochtend wordt er in de eetruimte een lekker ontbijt geserveerd. In een straal van 800 meter vind je verschillende restaurants, cafés en pubs waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

9. Mountbatten Court

Poole tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,5/10   Vanaf €91 per nacht

Mountbatten Court zit in een pittoreske villa in Bournemouth. Op minder dan 10 minuten wandelen vind je het strand. Daar kan je zonnen, zwemmen en eventueel varen. Bezienswaardigheden in de omgeving zijn Brownsea Island, Hamworthy Park en het Poole Museum. Mountbatten Court heeft sfeervolle kamers met houten meubelen, zachte bedden en een eigen badkamer. In de ochtend kan je genieten van een vers gekookt Engels ontbijt. Op 2 kilometer vind je het dichtstbijzijnde restaurant en verderop vind je nog meer eet- en drinkgelegenheden.

meer info

10. Perry's Bed and Breakfast

Poole tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,5/10   Vanaf €60 per nacht

Perry's Bed and Breakfast is een gemoedelijk onderkomen in Poole. Op minder dan 4 kilometer vind je de Poole Quay en de haven van de stad. Andere bezienswaardigheden zijn Brownsea Castle op ongeveer 7 kilometer en het Wareham Town Museum op 8 kilometer. De kamers van Perry's Bed and Breakfast zijn knus ingericht en hebben een eigen badkamer. 's Ochtends kan je de dag goed beginnen met een volledig Engels ontbijt. Het centrum van Poole heeft vele restaurants, cafés en pubs waar je voor elk moment van de dag terecht kan voor eten en drinken.

meer info