Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Plymouth

Top 10 prachtige hotelletjes in Plymouth

Bezienswaardigheden in Plymouth


Plymouth is een havenstad in het zuiden van Engeland. Er zijn sporen gevonden dat het gebied als sinds de Bronstijd werd bewoond. Tussen de middeleeuwen en de honderdjarigenoorlog werd de stad regelmatig aangevallen door Franse vloten. Aan de kust werden meerdere forten gebouwd om de Franse schepen op afstand of zinken te brengen. Een aantal van deze forten zijn bewaard gebleven en zijn te bezoeken. De zee stroomt landinwaarts en vormt zich tot de Tamar rivier. Langs de rivier vind je dorpen en vissersplaatsen die zich in de loop der eeuwen hebben gevestigd.

Locatie van de hotels in Plymouth


Zoek naar meer hotels in Plymouth


1. Imperial Plymouth

Plymouth tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,4/10   Vanaf €84 per nacht

Imperial Plymouth is een fijn hotel in het centrum van de stad. Vanaf de accommodatie wandel je zo naar de Plymouth Pavilions, Hoe Park, het Merchant's House Museum en het National Marine Aquarium. Imperial Plymouth heeft comfortabele kamers met zachte bedden, een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. In de ochtend kan je de dag beginnen met een volledig Engels ontbijt of continentale ontbijtmogelijkheden. In de buurt van het hotel vind je ook vele verschillende restaurants, cafés en barretjes waar je gezellig kan eten en drinken.

meer info

2. Edgecumbe Guest House

Plymouth tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 9,5/10   Vanaf €75 per nacht

Het Edgecumbe Guest House ligt vlakbij Hoe Park. Hier kan je fijn wandelen en de kust ligt ook op een aantal minuten lopen afstand. In de stad heb je ook bezienswaardigheden zoals de Plymouth Gin Distillery, Saltram National Trust en Smeaton's Tower. Edgcumbe Guest House heeft knusse kamers met een eigen badkamer en extra's zoals koffie- en theefaciliteiten. In de ochtend kan je genieten van een lekker ontbijtbuffet of Engels ontbijt. Je vindt in Plymouth allerlei verschillende eet- en drinkgelegenheden waar je in de avond goed kan vertoeven.

meer info

3. Number One

Plymouth tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,4/10   Vanaf €86 per nacht

Number One is een fraaie villa uit 1850 in een moderne Victoriaanse stijl. Je wandelt zo naar bezienswaardigheden zoals de Plymouth University, de Barbican wijk, de Royal William Yard en de Saltram Gardens. De kamers van Number One zijn warm ingericht en sommige zijn ook zeer chique met antiek meubilair en komen met een open haard. Allemaal hebben ze een eigen badkamer. 's Ochtends kan je de dag beginnen met een versgekookt Engels ontbijt of continentale ontbijtmogelijkheden. Op 600 meter vind je de eerste restaurants en cafés waar je in de avond gezellig kan neerstrijken.

meer info

4. The Ferry House Inn

Plymouth tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 9,2/10   Vanaf €97 per nacht

The Ferry House Inn ligt aan de oever van de rivier de Tamar. Plymouth ligt op 5 kilometer afstand. Het gebied is ideaal voor als je van varen, vissen en andere activiteiten bij het water houdt. Je kan ook goed fietsen en wandelen door de omgeving. The Ferry House Inn heeft aangename kamers met comfortabele bedden en een eigen badkamer. 's Ochtends kan je genieten van een lekker ontbijtje. In de avond kan je eten in het restaurant waar verschillende lokale gerechten worden geserveerd.

meer info

5. St Elizabeth's House

Plymouth tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,2/10   Vanaf €122 per nacht

Het St Elizabeth's House is een fraaie Gregoriaanse villa op ongeveer 7 kilometer afstand van Plymouth. In de omgeving vind je de Marsh Mills, de Boringdon Park Golf Club en het Tamar Science Park. De kamers van St Elizabeth's House hebben een landelijk interieur en een eigen badkamer. In de ochtend kan je genieten van een smakelijk Engels ontbijt. De tuin van de accommodatie is een goede plek om in de middag bij te komen. Het restaurant serveert in de avond verrukkelijke culinaire gerechten.

meer info

6. Invicta Hotel

Plymouth tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,6/10   Vanaf €90 per nacht

Invicta Hotel ligt in het centrum van Plymouth. De stad heeft bezienswaardigheden zoals het National Marine Aquarium, de haven en kust, Smeaton's Tower, Saltram Gardens en Plymouth Hoe. Alle kamers van Invicta Hotel zijn fraai ingericht met mooie meubels en hebben een eigen badkamer. Elke ochtend begin je de dag met een volledig Engels ontbijt zodat je goed de deur uitgaat. In het restaurant worden heerlijke internationale specialiteiten geserveerd. Na een leuke dag in Plymouth kan je aan de bar gezellig een pint drinken.

meer info

7. Westwinds

Plymouth tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,2/10   Vanaf €78 per nacht

Westwinds is een gemoedelijk onderkomen in het centrum van de stad. Je wandelt zo naar de Plymouth Pavilions, de universiteit van de stad en de kathedraal van St Mary en St Boniface. Bij de haven kan je eventueel een rondvaart boeken en kijken naar de vele boten. Westwinds heeft knusse kamers en de helft hebben een gedeelde kamer en de andere helft een privébadkamer. Je kan in de ochtend aanschuiven voor een lekker Engels ontbijt. Op 100 meter vind je het dichtstbijzijnde restaurant en café en verderop in de stad vind je vele andere eet- en drinkgelegenheden.

meer info

8. Mountbatten Hotel

Plymouth tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 8,5/10   Vanaf €88 per nacht

Het fijne Mountbatten Hotel bevindt zich in een rustige wijk een stukje buiten het centrum van Plymouth. In de omgeving kan je mooi wandelen, fietsen, varen of vissen. Je hebt ook bezienswaardigheden zoals de Barbican wijk, de Plymouth Gin Distillery en Theatre Royal Plymouth. Mountbatten Hotel heeft aangename kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. In de ochtend begin je de dag met een volledig Engels ontbijt. Je vindt in het centrum van Plymouth allerlei restaurants, cafes en barretjes waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

9. Caledonia Guest House

Plymouth tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,9/10   Vanaf €61 per nacht

Caledonia Guest House is gevestigd in het centrum van de stad. Je wandelt zo naar bezienswaardigheden zoals Saltram Gardens, Smeaton's Tower, de Royal William Yard en het National Marine Aquarium. De kamers van Caledonia Guest House zijn modern ingericht met een eigen badkamer en andere voorzieningen. 's Ochtends kan je genieten van een lekker Engels ontbijt. Het dichtstbijzijnde restaurant vind je op 100 meter en verderop vind je nog veel meer eet- en drinkgelegenheden.

meer info

10. The Drake Guest Accommodation

Plymouth tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €94 per nacht

The Drake Guest Accommodation is een hotel dat door familie wordt beheerd. Het is gevestigd in het centrum van Plymouth en op 2 minuten lopen vind je de Plymouth Hoe promenade. Andere bezienswaardigheden in de stad zijn de universiteit van de stad, het Mayflower Museum, Devonpart Naval Heritage en Crownhill Fort. The Drake Guest Accommodation heeft comfortabele kamers met zachte bedden, een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend kan je genieten van een traditioneel Engels ontbijt dat vers wordt bereid. In de avond na een leuke dag in de stad kan je gezellig een drankje doen aan de bar.

meer info