Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Northampton

Top 10 prachtige hotelletjes in Northampton

Bezienswaardigheden in Northampton


Northampton is een stad in het graafschap Northamptonshire. Door de stad stroomt de Nene rivier die door een groot gedeelte van oost Engeland stroomt. In het gebied leefden al tijdens het bronzen tijdperk stammen. De stad groeide fors in de Middeleeuwen met de bouw van Northampton Castle. Hier verbleven soms ook leden van het Britse Koninklijk huis. In de stad vind je een opvallende toren: de "National Lift Tower". Deze toren wordt gebruikt om liften te testen. Het is de enige toren in zijn soort in heel Engeland.

Locatie van de hotels in Northampton


Zoek naar meer hotels in Northampton


1. Hopping Hare

Northampton tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,6/10   Vanaf €92 per nacht

Hopping Hare is een leuk hotel dat is gevestigd in een landhuis uit 1902. Op 1 kilometer vind je voor de liefhebber de Northampton Golf Club. Andere bezienswaardigheden zijn de kathedraal van de stad, Abington Park en Althorp House. De kamers van Hopping Hare hebben een opwekkend interieur, aangename bedden en een eigen badkamer. 's Ochtends kan je de dag beginnen met een volledig Engels ontbijt. Het restaurant van het hotel serveert in de avond heerlijke à-la-carte gerechten. Na afloop kan je gezellig een drankje doen aan de bar van Hopping Hare.

meer info

2. The Walnut Tree Inn

Northampton tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,2/10   Vanaf €65 per nacht

The Walnut Tree Inn is een fijn onderkomen in Northampton. In de omgeving kan je goed wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten ondernemen. De stad heeft bezienswaardigheden zoals Castle Ashby Gardens, het Royal & Derngate Theatre en Rookery Open Farm. The Walnut Tree Inn heeft comfortabele kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend kan je de dag goed beginnen met een vers gekookt Engels ontbijt. In het restaurant worden in de avond heerlijke lokale gerechten geserveerd. De bar van The Walnut Tree Inn heeft een brede selectie aan drankjes en aperitieven. Daarbij kan je ook genieten van bijpassende hapjes.

meer info

3. The Poplars Hotel

Moulton (Northampton) tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €86 per nacht

The Poplars Hotel is gevestigd in Moulton, ten noorden van Northampton. Op 2 kilometer vind je de Overstone Park Golf Club. Er zijn bezienswaardigheden in de buurt zoals Abington Museum, Coton Manor Garden, Stanwick Lakes en 78 Derngate. The Poplars Hotel heeft fijne kamers met zachte bedden en een eigen badkamer. In de ochtend heb je een ruime keuze aan ontbijtgerechten. Je kan in de avond in het restaurant genieten van heerlijke à-la-carte gerechten. In de buurt van het hotel vind je ook andere eet- en drinkgelegenheden.

meer info

4. Stowe Fields

Northampton tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,7/10   Vanaf €112 per nacht

Stowe Fields ligt er mooi bij naast een vijver in Northampton. Het hotel heeft ook een mooie tuin waar je kan ontspannen. De omgeving heeft bezienswaardigheden zoals Delapre Abbey, Northampton Guildhall en Pitsford Reservoir. De kamers van Stowe Fields zijn ingericht met antieke meubelen en hebben een eigen badkamer. In de ochtend kan je genieten van een volledig Engels ontbijt of lichtere continentale opties. Het centrum van de stad heeft vele restaurants, cafés en barretjes waar je gezellig kan eten en drinken.

meer info

5. Highgate House

Great Creaton (Northampton) tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,2/10   Vanaf €90 per nacht

Bij Highgate House kan je je helemaal in de watten laten leggen. Dit elegante hotel bevindt zich in Great Creaton, op ongeveer 10 kilometer van Northampton. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, sauna's en fitness centrum. Highgate House heeft aangename kamers met zachte bedden en een eigen badkamer. Elke ochtend kan je de dag beginnen met een continentaal ontbijt. In het restaurant kan je in de middag lunchen en in de avond dineren met heerlijke à-la-carte gerechten. Als afsluiting van een mooie dag kan je aan de bar gezellig een drankje doen.

meer info

6. Roade House Hotel

Roade (Northampton) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €101 per nacht

Roade House Hotel is een gemoedelijk hotel met een eigen café en delicatessenwinkel. De omgeving leent zich goed voor het maken van wandelingen en fietstochten door de natuur. Op 4 kilometer vind je de Collingtree Park Golf Club, op 7 kilometer de Delapre Abbey en op 9 kilometer het centrum van Northampton. Roade House Hotel heeft kamers met een landelijk interieur en een eigen badkamer. 's Ochtends kan je genieten van een lekker Engels ontbijt. In de middag kan je gezellig een kopje koffie of thee drinken in het café en in de avond vind je in de nabijgelegen dorpen eet- en drinkgelegenheden.

meer info

7. The Red Lion Hotel

East Haddon (Northampton) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 8,9/10   Vanaf €106 per nacht

The Red Lion Hotel is gevestigd in East Haddon. In de omgeving heb je bezienswaardigheden zoals Holdenby House Gardens, Althorp House en Coton Manor Gardens. De kamers van The Red Lion Hotel hebben een gecombineerde stijl van oud- en nieuw. Zo zijn er moderne meubelen maar hebben ze houten balken plafonds. Allemaal hebben ze een eigen badkamer. Je kan in de ochtend genieten van een smakelijk continentaal of traditioneel Engels ontbijt. In de middag kan je gezellig drinken in de tuin van het hotel en in de avond dineren met Britse à-la-carte gerechten.

meer info

8. Upton Country Park Guest House

Northampton tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 8,4/10   Vanaf €47 per nacht

Upton Country Park Guest House vind je in het centrum van Northampton. In de stad vind je bezienswaardigheden zoals 78 Derngate, Royal & Derngate Theatre, Castle Ashby en Coton Manor Garden. Upton Country Park Guest House heeft comfortabele kamers met een eigen badkamer. Deze accommodatie verzorgt geen ontbijt maar in het centrum van Northampton vind je vele verschillende eet- en drinkgelegenheden voor elk moment van de dag.

meer info

9. Narrowboat at Weedon

Weedon (Northampton) tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,2/10   Vanaf €67 per nacht

Narrowboat at Weedon ligt naast een rivier waar regelmatig boten over varen. Door de omgeving kan je goed wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten ondernemen. Op iets meer dan 7 kilometer vind je Althorp House, op 10 kilometer Canons Ashby House en Holdenby House Gardens. Narrowboat at Weedon heeft fijne kamers met ruime bedden en een eigen badkamer. Je kan in de ochtend genieten van vers gemaakte ontbijtgerechten. In de avond kan je reserveren voor het avond eten met heerlijke Britse en lokale à-la-carte gerechten.

meer info

10. The Queen Hotel

Olney (Northampton) tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,6/10   Vanaf €55 per nacht

The Queen Hotel is een gemoedelijk onderkomen in Olney dat tussen Northampton en Milton Keynes ligt. Beide steden hebben bezienswaardigheden zoals Bletchely Park, Woburn Safari Park, het Northampton Museum & Art Gallery en Delapre Abbey. The Queen Hotel heeft aangename kamers met comfortabele bedden en een eigen badkamer. 's Ochtends kan je de dag beginnen met een smakelijk continentaal ontbijt. In de omliggende dorpen of in de grotere steden vind je diverse restaurants, cafés en pubs waar je in de middag of avond gezellig kan eten en drinken.

meer info