Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Milton Keynes

Top 10 prachtige hotelletjes in Milton Keynes

Bezienswaardigheden in Milton Keynes


Milton Keynes is een van de nieuwere steden in het zuidoosten van Engeland. Het werd in de jaren 60 van de vorige eeuw gesticht als een fusie tussen de verschillende dorpen Bletchley, Stony Stratford en Wolverton. In de loop der jaren is er verder gebouwd om Milton Keynes een echt stadsimago te geven. De stad is rijk aan verschillende parken die gelukkig geen plaats hoefden te maken voor de urbanisatie. Qua bezienswaardigheden vind je er een aantal musea, theaters, diverse uitgaansgelegenheden en thema parken.

Locatie van de hotels in Milton Keynes


Zoek naar meer hotels in Milton Keynes


1. Woughton House

Milton Keynes tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,7/10   Vanaf €64 per nacht

Het Woughton House is een uiterst elegant verblijf op de rand van het Ouzel Valley Park. Regelmatig worden er bijzondere bruiloften georganiseerd in dit sierlijke hotel. In de omgeving vind je ook bezienswaardigheden zoals Snozone en het Milton Keynes Museum. Woughton House heeft fraaie kamers met klassieke meubelen, een warme sfeer en zijn van alle gemakken voorzien. In de ochtend kan je genieten van een heerlijk ontbijt op bed. Je kan in de middag een leuke high tea doen en in de avond kan je genieten van verrukkelijke culinaire specialiteiten in het restaurant.

meer info

2. Chicheley Hall

Milton Keynes tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,2/10   Vanaf €69 per nacht

Chicheley Hall ligt er mooi bij in het landschap een stukje buiten het centrum van Milton Keynes. Het zit in een monumentaal landhuis met een eigen landgoed daaromheen. Je kan door de omgeving mooie wandelingen en fietstochten maken. Er zijn ook bezienswaardigheden zoals The Stables, de Milton Keynes Bowl n het Woburn Safari Park. De kamers van Chiceley Hall zijn ruim en ingericht met mooie antieke meubelen. Alle kamers hebben een eigen moderne badkamer. 's Ochtends kan je genieten van een heerlijk ontbijtbuffet of een traditioneel Engels ontbijt. In het restaurant worden in de avond uitstekende à-la-carte gerechten geserveerd.

meer info

3. Swan Revived Hotel

Milton Keynes tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,0/10   Vanaf €68 per nacht

Swan Revived Hotel is een fijn onderkomen in de buurt van Bury Field waar je kan wandelen en ontspannen. In Milton Keynes heb je bezienswaardigheden zoals Gulliver's Land, Bletchley Park, het National Museum of Computing en Thrift Farm. Swan Revived Hotel heeft comfortabele kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend kan je genieten van een traditioneel Engels ontbijt. In de avond worden er in het restaurant heerlijke Britse à-la-carte gerechten geserveerd. Aan het einde van de dag kan je deze goed afsluiten met een drankje aan de bar.

meer info

4. Montpellier House

Milton Keynes tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,8/10   Vanaf €133 per nacht

Bij het Montpellier House voel je je helemaal thuis. Deze leuke bed & breakfast ligt in het noorden van Milton Keynes. In de omgeving kan je goed wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten ondernemen. Je vindt in de stad ook bezienswaardigheden zoals Si5 Spy Missions theme park, The Stables Theatre en Snozone. Montpellier House heeft aangename kamers met moderne meubelen en een eigen badkamer. In de ochtend kan je de dag goed beginnen met een lekker continentaal ontbijt. Op 100 meter afstand vind je een pub waar je in de avond gezellig een hapje en een drankje kan doen.

meer info

5. Church End Cottage

Milton Keynes tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,7/10   Vanaf €101 per nacht

Church End Cottage is een gemoedelijke accommodatie in Milton Keynes. Op 10 kilometer vind je Gulliver's Land, op 13 kilometer het Northampton Museum & Art Gallery en op 16 kilometer Bletchley Park. Church End Cottage heeft comfortabele kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend kan je de dag beginnen met een vers gekookt Engels ontbijt. Op 1 kilometer vind je het dichtstbijzijnde restaurant en in het centrum van de stad vind je vele andere eet- en drinkgelegenheden.

meer info

6. South Lodge

Milton Keynes tonen op kaart
★★★★★   Beoordeling 9,6/10   Vanaf €149 per nacht

South Lodge is gevestigd in het zuidoosten van de stad. In de buurt vind je The Stables Theatre en andere bezienswaardigheden zoals Woughton Park waar je kan wandelen en fietsen. Bij verblijf kan je ook gratis gebruik maken van fietsen om de stad mee te verkennen. De kamers van South Lodge hebben een modern interieur, comfortabele bedden en een eigen badkamer. 's Ochtends kan je genieten van verschillende ontbijtgerechten. Op 1 kilometer vind je het dichtstbijzijnde restaurant en verderop in de omgeving vind je nog meer eet- en drinkgelegenheden.

meer info

7. The White House

Milton Keynes tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,7/10   Vanaf €89 per nacht

The White House is een fijne bed & breakfast die wordt beheerd door een vriendelijk echtpaar. In de omgeving vind je bezienswaardigheden zoals Woburn Abbey, Woburn Safari Park, Bletchley Park en Wavendon. De kamers van The White House hebben een warme aankleding met zachte bedden en een eigen moderne badkamer. In de ochtend kan je genieten van een lekker continentaal ontbijt en huisgemaakte cake. In het centrum van Milton Keynes vind je verschillende restaurants, cafés en barretjes waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

8. Elm Tree Farm

Milton Keynes tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €95 per nacht

Elm Tree Farm is een leuk hotel in de natuur buiten Milton Keynes. Hier kan je mooie wandelingen en fietstochten maken. Je kan ook activiteiten ondernemen zoals skiën bij Snozone, karten bij Formula Fast Indoor Karting of een Escape Room oplossen. Elm Tree Farm heeft verschillende soorten kamers, gevarieerd van knusse tweepersoonskamers tot een appartement met woonkamer en keuken. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Op 8 kilometer vind je een supermarkt en in de omgeving vind je verschillende eet- en drinkgelegenheden.

meer info

9. Woodleys Farmhouse

Milton Keynes tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,5/10   Vanaf €94 per nacht

Woodleys Farmhouse is gevestigd in het zuidoosten van Milton Keynes. Op 700 meter vind je het Woburn Sands Railway Station. Je hebt bezienswaardigheden in de buurt zoals The Stables, Wavendon en het Woburn Safari Park. Woodleys Farmhouse heeft comfortabele kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Je kan in de ochtend genieten van een brede selectie aan ontbijtgerechten. In het centrum van de stad vind je vele restaurants, cafés en barretjes waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

10. Spinneylodge Farmhouse

Milton Keynes tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,6/10   Vanaf €60 per nacht

Spinneylodge Farmhouse zit in een voormalige boerderij die zich in het noorden boven Milton Keynes bevindt. In de omgeving kan je fijn wandelen, fietsen en andere activiteiten ondernemen. In het centrum vind je bezienswaardigheden zoals het National Museum of Computing, het Milton Keynes Theatre en Campbell Park. Spinneylodge Farmhouse heeft fijne kamers met een klassiek interieur en een eigen badkamer. Elke ochtend kan je genieten van een vers gekookt Engels ontbijt. In de stad vind je vele verschillende eet- en drinkgelegenheden.

meer info