Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Lincoln

Top 10 prachtige hotelletjes in Lincoln

Bezienswaardigheden in Lincoln


Lincoln is een stad in het graafschap van Lincolnshire. De iconische kathedraal van Lincoln kan je van mijlenver zien omdat deze bovenop de heuvel staat waar de stad tegenaan is gebouwd. Een groot deel van het centrum van Lincoln heeft nog steeds de historische architectuur van de Middeleeuwen. In de stad vind je ook het grote Lincoln Castle. Opmerkelijk is dat dit kasteel op twee aarden heuvels is gebouwd. Dit zorgde ervoor dat het goed verdedigd kon worden. In de loop der eeuwen werd het kasteel een gevangenis, rechtshof en vandaag de dag is het een museum.

Locatie van de hotels in Lincoln


Zoek naar meer hotels in Lincoln


1. Washingborough Hall Hotel

Lincoln tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 9,0/10   Vanaf €101 per nacht

Het elegante Washingborough Hall Hotel is gevestigd op 4 kilometer afstand van het Lincoln stadscentrum. Het zit in een fraai Victoriaans landhuis dat van binnen een warme sfeer uitdraagt. In de omgeving vind je bezienswaardigheden zoals het kasteel van Lincoln en Doddington Hall & Gardens. Je kan ook door het landschap goed wandelen en in de buurt vind je ook een golf club. Washingborough Hall Hotel heeft sierlijke kamers met ambachtelijke meubels en een eigen badkamer. In de ochtend kan je in het restaurant de dag beginnen met Engelse ontbijtgerechten. Hier worden in de avond heerlijke à-la-carte gerechten geserveerd.

meer info

2. The Rest

Lincoln tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,6/10   Vanaf €101 per nacht

The Rest is een fijn hotel in het centrum van Lincoln. Vanaf de accommodatie wandel je zo richting bezienswaardigheden zoals de kathedraal van de stad, Bishops' Palace, de centrale bibliotheek en de Guildhall. De kamers van The Rest hebben een stijlvolle aankleding, ruime bedden en een eigen badkamer. 's Ochtends kan je genieten van een lekker continentaal ontbijtje. Het hotel heeft ook een kleine bar waar je een hapje en een drankje kan doen. In het centrum van Lincoln vind je allerlei leuke restaurants, cafés en pubs waar je gezellig kan eten en drinken.

meer info

3. The Old Palace

Lincoln tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 9,0/10   Vanaf €95 per nacht

The Old Palace is een hotel dat in de voormalige Diocese kerk van Lincoln is gevestigd. De buitenkant van de kerk is intact gehouden en van binnen is er een fraai hotel van gemaakt. Op een steenworp afstand vind je de Lincoln Cathedral. Andere bezienswaardigheden zijn het Museum of Lincolnshire Life en museum The Collection. The Old Palace heeft mooie kamers waarbij de meeste originele ornamenten, decoraties en meubels uit de kerk in het interieur zitten verwerkt. Alle kamers hebben een eigen moderne badkamer. Elke ochtend kan je de dag beginnen met een lekker Engels ontbijt.

meer info

4. Castle Hotel

Lincoln tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,9/10   Vanaf €100 per nacht

Castle Hotel ligt vlak naast het historische Lincoln kasteel in het centrum van de stad. In de stad vind je ook andere leuke bezienswaardigheden zoals Steep Hill, de Bransby Horses ranch, Hartsholme Country Park en Pennell's Garden Centre. De kamers van Castle Hotel zijn met moderne meubelen, comfortabele bedden, een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. In de ochtend kan je genieten van een verschillende continentale ontbijtgerechten. Het restaurant van Castle Hotel serveert in de avond heerlijke en diverse Europese à-la-carte gerechten.

meer info

5. The Bronze Pig

Lincoln tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €110 per nacht

The Bronze Pig is een kunstzinnig maar ook een gemoedelijk hotel in de buurt van Lincoln Crown Court. Vanaf de accommodatie wandel je zo richting bezienswaardigheden zoals de Lincoln kerstmarkt, het Bishops' Palace, de centrale bibliotheek en de universiteit van de stad. The Bronze Pig heeft comfortabele kamers met leuke decoraties en een eigen moderne badkamer. 's Ochtends kan je de dag beginnen met een traditioneel Engels ontbijt. Je kan in de avond ook dineren in het restaurant met Britse à-la-carte gerechten.

meer info

6. Bridleway Bed & Breakfast

Lincoln tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,6/10   Vanaf €95 per nacht

Bridleway Bed & Breakfast zit in een voormalige manege in het noorden van Lincoln. Door de omgeving kan je mooi wandelen, fietstochten maken en natuurlijk paardrijden. Op een aantal kilometer vind je de Royal Air Force Scampton basis. Bridleway Bed & Breakfast heeft fijne kamers met originele elementen van de manege die in het interieur zijn verwerkt. Alle kamers hebben een eigen badkamer. Elke ochtend kan je genieten van een heerlijk ontbijt op bed. In de middag kan je in de tuin of serre ontspannen met een kopje koffie of thee. Het centrum van Lincoln heeft vele leuke eet- en drinkgelegenheden voor in de avond.

meer info

7. Canal View Bed And Breakfast

Lincoln tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,6/10   Vanaf €83 per nacht

Canal View Bed And Breakfast is een gemoedelijk onderkomen in het noordwesten van Lincoln. Het stadscentrum vind je op ongeveer 8 kilometer afstand. Je hebt in de omgeving bezienswaardigheden zoals Doddington Hall & Gardens, Lincoln Castle en de kathedraal van de stad. Canal View Bed And Breakfast heeft aangename kamers met zachte bedden, een eigen badkamer en een zitgedeelte. In de ochtend kan je genieten van een vers gekookt Engels ontbijt of lichtere continentale opties. In een straal van 800 meter vind je twee cafés en een restaurant waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

8. Tower Hotel

Lincoln tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €79 per nacht

Tower Hotel is gevestigd in het centrum van Lincoln. Vanaf de accommodatie wandel je zo richting bezienswaardigheden zoals de Guildhall, Steep Hill, het Bishops' Palace en Hartsholme Country Park. De kamers van Tower Hotel zijn sfeervol ingericht, hebben ruime bedden, een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend kan je genieten van een volledig Engels ontbijt. In de avond worden in het restaurant van Tower Hotel heerlijke internationale à-la-carte gerechten geserveerd. Na een mooie dag in Lincoln kan je gezellig een pint drinken aan de bar van het hotel.

meer info

9. Chapel Guesthouse

Lincoln tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,9/10   Vanaf €112 per nacht

Chapel Guesthouse zit in een voormalig kapel in het zuidoosten van Lincoln. De buitenkant van de accommodatie is intact gelaten maar van binnen heeft het een stijlvolle inrichting. Door de omgeving kan je mooie wandelingen en fietstochten maken. Je kan ook bij de accommodatie verschillende massagebehandelingen reserveren. Chapel Guesthouse heeft sfeervolle kamers met een eigen badkamer en andere gemakken. 's Ochtends kan je genieten van een smakelijk continentaal ontbijt. In het centrum van Lincoln vind je allerlei restaurants, cafés en pubs waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

10. Lut's B&B

Lincoln tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,5/10   Vanaf €62 per nacht

Lut's B&B is een charmant onderkomen dat in een gerenoveerde boerderij is gevestigd. De accommodatie bevindt zich in het zuiden van Lincoln, op 8 kilometer van het stadscentrum. Je kan in de omgeving goed wandelen door de natuur en andere buitenactiviteiten ondernemen. Daarnaast zijn er bezienswaardigheden zoals Doddington Hall & Gardens, The Collection en Museum of Lincolnshire Life. Lut's B&B heeft fijne kamers met een landelijk interieur en houten balken plafonds. Je kan de dag goed beginnen met een lekker Engels ontbijt. Op 800 meter vind je het dichtstbijzijnde restaurant en verderop vind je nog veel meer eet- en drinkgelegenheden.

meer info