Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Hull

Top 10 in prachtige hotelletjes in Kingston upon Hull

Bezienswaardigheden in Kingston upon Hull


Kingston upon Hull is een havenstad in het noordwesten van Engeland. Het ligt aan de rivier de Humber die uitloopt in de grotere rivier de Hull. Al in de Middeleeuwen groeide Kingston upon Hull uit tot een belangrijke havenstad voor Nederlandse en Duitse kooplieden. De haven is vandaag de dag nog steeds volop in gebruik door vrachtschepen. In de stad vind je het aquarium The Deep dat in een indrukwekkend gebouw zit. Daarnaast heeft de stad ook verschillende interessante musea.

Locatie van de hotels in Kingston upon Hull


Zoek naar meer hotels in Kingston upon Hull


1. Kingston Theatre Hotel

Kingston upon Hull tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 9,0/10   Vanaf €66 per nacht

Kingston Theatre Hotel is een fraai hotel dat tegenover het Hull New Theater is gevestigd. Naast het theater zijn er bezienswaardigheden in de stad zoals het Streetlife Museum of Transport, East Park en The Humber Bridge. Kingston Theatre Hotel heeft warme kamers met rode tapijten, comfortabele bedden en een eigen badkamer. In de ochtend kan je dag beginnen met een lekker continentaal ontbijt. Het Clapham Restaurant dat in het hotel zit serveert 's avonds heerlijke Britse à-la-carte gerechten. Je kan na afloop ook gezellig een drankje drinken aan de bar.

meer info

2. The Burlington Hotel Hull City Centre

Kingston upon Hull tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 8,8/10   Vanaf €79 per nacht

The Burlington Hotel Hull City Centre bevindt zich in het centrum van de stad. Vanaf het hotel wandel je zo richting de haven en bezienswaardigheden zoals The Deep, het Hull Maritime Museum en het Wilberforce House. The Burlington Hotel Hull City Centre heeft kamers met een licht interieur en een eigen badkamer. Elke ochtend kan je genieten van een continentaal ontbijtbuffet. In de middag kan je terecht in het café voor een hapje en een drankje. In de buurt van het hotel vind je verschillende eet- en drinkgelegenheden.

meer info

3. The Whittington and Cat

Kingston upon Hull tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,7/10   Vanaf €74 per nacht

The Whittington and Cat ligt bij de haven van Kingston upon Hull. In de omgeving heb je bezienswaardigheden zoals de Seven Seas Fish Trial wandelroute, het Humber Car Museum, de Skidby Windmill en het Hull History Centre. De kamers van The Whittington and Cat hebben een sierlijke aankleding, ruime bedden, een eigen badkamer en sommige hebben uitzicht op het water. 's Ochtends kan je de dag beginnen met een lekker continentaal ontbijt. In het centrum vind je verschillende restaurants, cafés en pubs waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

4. Acorn Guest House in Hull

Kingston upon Hull tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,8/10   Vanaf €67 per nacht

Acorn Guest House in Hull is een gemoedelijk onderkomen in de buurt van de Universiteit van Hull. Door de stad kan je fijn wandelen en er zijn bezienswaardigheden zoals de Queen's Gardens, Burton Constable Hall en Hull & East Riding Museum. Acorn Guest House in Hull heeft comfortabele kamers met een eigen badkamer. In de ochtend kan je kiezen uit een brede selectie van ontbijtgerechten bijvoorbeeld traditioneel, continentaal of vegetarisch. Op 800 meter vind je twee restaurants en verderop in de stad vind je nog meer eet- en drinkgelegenheden.

meer info

5. Bardney Hall

Barton upon Humber (Kingston upon Hull) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,9/10   Vanaf €100 per nacht

Bardney Hall zit in een fraai landhuis in Barton upon Humber. Op een kleine stukje afstand vind je de Humber rivier. Door de omgeving kan je mooie wandelingen, fietstochten en andere buitenactiviteiten ondernemen. Bardney Hall heeft elegante kamers met verschillende antieke meubelen, een eigen moderne badkamer en sommige hebben een hemelbed. In de ochtend kan je genieten van een smakelijk continentaal ontbijt. In de sfeervolle lounge van Bardney Hall kan je bijkomen met een drankje. Op 300 meter vind je verschillende restaurants waar je 's avonds gezellig kan eten en drinken.

meer info

6. Croxton House Bed And Breakfast

Kirmington (Kingston upon Hull) tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 9,2/10   Vanaf €38 per nacht

Croxton House Bed And Breakfast heeft een gunstige ligging op slechts 1 kilometer van Humberside Airport. Ideaal om te overnachten voor wanneer je snel op het vliegveld moet zijn. Je hebt in de omgeving bezienswaardigheden zoals de St. John Evangelist kerk en Elsham Hall Gardens and Country Park. Croxton House Bed And Breakfast heeft aangename kamers met zachte bedden en een eigen badkamer. Elke ochtend kan je de dag beginnen met een lekker continentaal ontbijt. Op iets meer dan 1 kilometer vind je het dichtstbijzijnde restaurant waar je in de avond kan eten en drinken.

meer info

7. Arram Road Boutique B&B

Leconfield (Kingston upon Hull) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,9/10   Vanaf €74 per nacht

Het charmante Arram Road Boutique B&B vind je in de plaats Leconfield. De omgeving is goed voor het maken van wandelingen, fietstochten en andere activiteiten in de natuur. Op 5 kilometer vind je ook de Beverly & East Riding Golf Club. Arram Road Boutique B&B heeft moderne kamers met leuke decoraties en een eigen badkamer. 's Ochtends kan je genieten van een versgekookt Engels ontbijt. De vriendelijke eigenaren van het B&B geven je graag advies waar je in de avond het beste kan eten en drinken.

meer info

8. Ulceby Lodge Bed & Breakfast

Ulceby (Kingston upon Hull) tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,6/10   Vanaf €63 per nacht

Ulceby Lodge Bed & Breakfast is een fijne plek om te overnachten in Ulceby. Het ligt op 14 kilometer van de stad Kingston upon Hull. Daar heb je bezienswaardigheden zoals The Humber Bridge, The Deep, het Wilberforce House Museum en de Ferens Art Gallery. Ulceby Lodge Bed & Breakfast heeft comfortabele kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Je kan in de ochtend genieten van een traditioneel Engels ontbijt of lichtere opties. In de omgeving van het hotel vind je ook diverse eet- en drinkgelegenheden.

meer info

9. Rudstone Walk

South Cave (Kingston upon Hull) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 8,8/10   Vanaf €94 per nacht

Rudstone Walk ligt er mooi bij in de natuur van South Cave. In de buurt vind je bezienswaardigheden zoals William's Den, Drewton Estate en Hotham Meadow. De kamers van Rudstone Walk hebben verschillende interieurs maar met eenzelfde landelijke sfeer. Allemaal hebben ze een eigen badkamer. In de ochtend kan je genieten van een versgekookt Engels ontbijt. Met een kopje koffie of thee kan je in de tuin ontspannen en in het restaurant kan je dineren met Britse à-la-carte gerechten. 's Avonds kan je gezellig een pint drinken aan de bar.

meer info

10. Eastdale Bed and Breakfast

North Ferriby (Kingston upon Hull) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,9/10   Vanaf €78 per nacht

Eastdale Bed and Breakfast is een fijne accommodatie in North Ferriby. In de buurt vind je Melton Park waar je goed kan wandelen en andere buitenactiviteiten kan ondernemen. Op iets meer dan 5 kilometer vind je The Humber Bridge en op 12 kilometer Kingston upon Hull met alle bezienswaardigheden daar. Eastdale bed and Breakfast heeft aangename kamers met een lichtgrijs interieur, zachte bedden en een eigen badkamer. In de ochtend kan je genieten van een lekker Engels ontbijt. Je vindt verschillende restaurants, cafés en pubs in de nabijgelegen plaatsjes.

meer info