Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Huddersfield

Top 10 prachtige hotelletjes in Huddersfield

Bezienswaardigheden in Huddersfield


Huddersfield is een grote markt stad in West Yorkshire, Engeland. De stad heeft een belangrijke rol gespeeld tijdens de Industriele Revolutie dankzij de bloeiende handel die er al eeuwen werd gedreven. De stad is ook de geboorteplaats van de sport Rugby League. Vele huizen in het centrum van Huddersfield hebben een prachtige Victoriaanse architectuur wat het sfeervol maakt om door het centrum te wandelen. Ongeveer 10 kilometer buiten Huddersfield begint ook het Peak District National Park. Wanneer je een bezoek brengt aan de stad is het ook de moeite waard om een uitstapje naar deze mooie natuur te maken.

Locatie van de hotels in Huddersfield


Zoek naar meer hotels in Huddersfield


1. Birkby Lodge

Huddersfield tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 8,9/10   Vanaf €65 per nacht

Birkby Lodge is een elegante villa. Op slechts 1 kilometer vind je het Galpharm Stadium. Andere bezienswaardigheden vind je ook in de buurt zoals het Huddersfield Magistrates Court, de oude bibliotheek en de voor de liefhebber Huddersfield Golf Club. De kamers van Birkby Lodge zijn allemaal sfeervol ingericht en de meest luxe versies hebben antiek meubilair en een open haard. Je kan ook reserveren voor een appartement kamer met volledig uitgeruste keuken. De standaard kamers hebben een gedeelde badkamer. In Huddersfield vind je ook diverse eet- en drinkgelegenheden.

meer info

2. 315 Bar & Restaurant

Huddersfield tonen op kaart
★★★★★   Beoordeling 8,9/10   Vanaf €87 per nacht

315 Bar & Restaurant is een gezellig onderkomen op een aantal kilometer buiten Huddersfield. Je kan in de omgeving mooie wandelingen en fietstochten maken. In de buurt vind je ook verschillende golf clubs. Tegen een kleine prijs kan je ook ontspannen in de sauna en jacuzzi van de accommodatie. 315 Bar & Restaurant heeft comfortabele kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Je kan in de ochtend een lekker ontbijt op bed reserveren. In het restaurant kan je in de avond genieten van diverse à-la-carte gerechten.

meer info

3. The Old Golf House Hotel

Huddersfield tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,1/10   Vanaf €47 per nacht

The Old Golf House Hotel zit in een fraai 17e-eeuws gebouw en is heeft rond de accommodatie een mooie tuin. Je vindt Huddersfield op 6 kilometer met bezienswaardigheden zoals Castle Hill, het Beaumont Park en het Lawrence Batley Theatre. The Old Golf House Hotel heeft sfeervolle kamers met klassiek meubilair en een eigen badkamer. In de ochtend heb je de keuze uit een volledig Engels ontbijt of lichtere continentale opties. Het restaurant van The Old Golf House Hotel serveert in de avond heerlijke Britse en internationale gerechten.

meer info

4. The Rose and Crown

Huddersfield tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,3/10   Vanaf €59 per nacht

The Rose and Crown is een traditionele pub waar je kan overnachten. De pub ligt op een kwartiertje rijden van Huddersfield. De omgeving heeft bezienswaardigheden zoals het Eureka Museum for Children, Yorkshire Sculpture Park en het Victoria Theatre. The Rose and Crown heeft comfortabele kamers met zachte bedden, een eigen badkamer en andere voorzieningen. 's Ochtends kan je je dag goed beginnen met een lekker Engels ontbijt. In de avond serveert het restaurant klassieke Britse pubgerechten. Dit allemaal gaat goed samen met een versgetapte pint ale.

meer info

5. Elder Lea House

Huddersfield tonen op kaart
★★★★★   Beoordeling 9,3/10   Vanaf €78 per nacht

Het Elder Lea House bestaat uit een mooie Victoriaanse villa in Huddersfield. Je kan in de omgeving vele activiteiten ondernemen zoals wandelen, fietsen, paardrijden en golfen. In de stad heb je ook bezienswaardigheden zoals het Tolson Museum, de Standedge Tunnel en Kirklees Light Railway. De kamers van Elder Lea House zijn ruim en ingericht met klassieke meubelen. Allemaal hebben ze een eigen moderne badkamer. Elke ochtend kan je de dag beginnen met verschillende ontbijtmogelijkheden. In de avond kan je gratis gebruik maken van de barbecuefaciliteiten in de tuin en in Huddersfield vind je vele eet- en drinkgelegenheden.

meer info

6. Huddersfield Central Lodge Hotel

Huddersfield tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,9/10   Vanaf €87 per nacht

Huddersfield Central Lodge Hotel is gevestigd in het centrum van de stad. Je hebt bezienswaardigheden in de stad zoals Greenhead Park, Castle Hill, het Lawrence Batley Theatre en het Emley Moor Transmitting Station. Huddersfield Central Lodge Hotel heeft aangename kamers met zachte bedden en zijn van alle gemakken voorzien. In de ochtend kan je genieten van een volledig Engels ontbijt of continentale ontbijtgerechten. In het centrum van de stad vind je allerlei restaurants, cafés en barretjes waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

7. The Woodman Inn

Huddersfield tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,3/10   Vanaf €65 per nacht

The Woodman Inn is een sfeervol verblijf op 6 kilometer afstand buiten Huddersfield. Door de omgeving kan je mooie fietstochten en wandelingen maken. Op 2 kilometer vind je ook de Woodsome Hall Golf Club. Alle kamers van The Woodman Inn hebben een warme uitstraling, een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Je kan je dag beginnen met een traditioneel Engels ontbijt of lichtere ontbijtgerechten. Het restaurant van The Woodman Inn serveert in de avond verrukkelijke à-la-carte gerechten. Je kan ook gezellig een drankje doen aan de bar met kleinere hapjes.

meer info

8. Durker Roods Hotel

Huddersfield tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,1/10   Vanaf €93 per nacht

Durker Roods Hotel zit in een fraaie villa die door een familie wordt beheerd. In een kwartier rij je zo naar het Kinder Scout National Nature Reserve park. Daar kan je genieten van de mooie flora en fauna van Yorkshire. De stad Huddersfield vind je op 7 kilometer afstand. Durker Roods Hotel heeft elegant ingerichte kamers met een eigen badkamer en zijn van alle moderne gemakken voorzien. In de ochtend kan je genieten van een traditioneel Engels ontbijt. 's Avonds kan je in het restaurant dineren met heerlijke à-la-carte gerechten.

meer info

9. Edgerton Hotel

Huddersfield tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,1/10   Vanaf €55 per nacht

Edgerton Hotel is een gemoedelijk onderkomen in Huddersfield. Vanaf de accommodatie wandel je zo richting bezienswaardigheden zoals het Tolson Museum, Castle Hill, het Greenhead Park en de Standedge Tunnel. Edgerton Hotel heeft comfortabele kamers met zachte bedden, een eigen badkamer en andere voorzieningen. Je kan in de ochtend aanschuiven voor een lekker ontbijtbuffet. In Huddersfield vind je ook vele restaurants, cafes en barretjes waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

10. Pennine Manor

Huddersfield tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,6/10   Vanaf €58 per nacht

Het Pennine Manor ligt er goed bij bovenop een heuvel in het landschap buiten Huddersfield. Je hebt vanaf het hotel een mooi uitzicht over de omgeving. Hier kan je wandelen, fietsen, paardrijden en allerlei andere buitenactiviteiten ondernemen. Het centrum van Huddersfield vind je op iets minder dan 6 kilometer. Pennine Manor heeft kamers met een sfeervol landelijk thema, ruime bedden en een eigen badkamer. Elke ochtend kan je je dag beginnen met een volledig Engels ontbijt. In de avond kan je in het restaurant van Pennine Manor dineren met een uitstekend à-la-carte menu.

meer info