Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Hampshire

Top 10 prachtige hotelletjes in Hampshire

Bezienswaardigheden in Hampshire


Hampshire is een graafschap in het zuiden van Engeland. Het onderste deel van het gebied heeft een lange kustlijn met grote kliffen en stranden. Het midden en noorden hebben het mooie 'shire'-landschap met heuvels, akkers en bossen. Een groot deel van het South Downs National Park wat verschillende delen van zuid Engeland betrekt heeft ook in Hampshire een groot gebied in bezit. Je vindt hier een aardige diversiteit aan flora en fauna. Zo kan je al wandelend met een beetje geluk dassen, wezels en misschien herten tegenkomen.

Locatie van de hotels in Hampshire


Zoek naar meer hotels in Hampshire


1. The Mayflower

Lymington (Hampshire) tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,4/10   Vanaf €123 per nacht

The Mayflower is een landhuis, pub en restaurant in Lymington. Je hebt in de omgeving bezienswaardigheden zoals Hurst Castle, Yarmouth Castle en het Sammy Miller Museum. In de ruime tuin van de accommodatie kan je ook goed ontspannen in het zonnetje. The Mayflower heeft landelijk ingerichte kamers met zachte bedden en een eigen badkamer. In de ochtend kan je je dag beginnen met een lekker Engels ontbijt of lichtere opties. 's Avonds kan je dineren bij The Mayflower met traditionele Britse gerechten en verse zeevruchten.

meer info

2. The Thomas Lord

West Meon (Hampshire) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,6/10   Vanaf €93 per nacht

The Thomas Lord is gevestigd in West Meon. Door de natuur van South Downs National park kan je mooi fietsen, wandelen en andere buitenactiviteiten ondernemen. Op 15 kilometer vind je ook het Jane Austen House Museum. The Thomas Lord heeft mooie kamers in aparte hutten buiten het hoofdgebouw. Ze hebben moderne meubels en een eigen badkamer. In de ochtend kan je genieten van een lekker continentaal ontbijt. 's Avonds serveert het restaurant heerlijke Britse gerechten. Na afloop kan je gezellig een drankje doen aan de bar.

meer info

3. The White Lion

Soberton (Hampshire) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,4/10   Vanaf €102 per nacht

The White Lion vind je in Soberton. Het is een mooie herberg die kan dienen als een thuisbasis voor wanneer je de omgeving verkent. Zo vind je Port Solent op iets minder dan 12 kilometer, Ageas Bowl op 13 kilometer en het Mary Rose Museum op 15 kilometer. The White Lion heeft comfortabele kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. 's Ochtends begin je de dag met een volledig Engels ontbijt. In de avond kan je dineren in het restaurant met Britse specialiteiten.

meer info

4. Chewton Glen Hotel

New Milton (Hampshire) tonen op kaart
★★★★★   Beoordeling 9,3/10   Vanaf €352 per nacht

Het Chewton Glen Hotel is een luxe onderkomen in New Milton. Het beschikt over een grote tuin waar je verschillende activiteiten kan ondernemen. Het hotel heeft ook een tennisbaan en meerdere spafaciliteiten zoals een zwembad, sauna en spa. De kamers van Chewton Glen Hotel zijn ingericht met sierlijke meubels en hebben een eigen badkamer. Elke ochtend kan je de dag beginnen met een heerlijk Engels ontbijt of andere opties. Het restaurant van Chewton Glen Hotel serveert heerlijke culinaire gerechten.

meer info

5. White Hart

Alton (Hampshire) tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,2/10   Vanaf €48 per nacht

White Hart is een gezellige manier om je vakantie in Hampshire door te brengen. Het is een traditionele pub gevestigd in Alton. Je hebt in de omgeving bezienswaardigheden zoals Paultons Park, New Forest, het Beaulieu National Motor Museum en de Ringwood Brewery. White Hart heeft comfortabele kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. In de ochtend kan je genieten van een lekker Engels ontbijt. In de avond kan je dineren in het restaurant met pubgerechten en er gezellig een pint bij drinken.

meer info

6. Bel and The Dragon

Kingsclere (Hampshire) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,2/10   Vanaf €110 per nacht

Bel and The Dragon is een klein en fijn bed & breakfast in Kingsclere. In de omgeving heb je bezienswaardigheden zoals de Bishopwood Golf Club, Highclere Castle en Newbury Library. Bel and The Dragon heeft sfeervolle kamers met originele houten balken in het interieur verwerkt. Allemaal hebben ze een eigen badkamer. 's Ochtends begin je de dag met een volledig Engels ontbijt. Je kan ook in de avond reserveren voor een diner bij de accommodatie. Na afloop kan je met zijn allen gezellig een drankje doen aan de bar.

meer info

7. The White Buck

Burley (Hampshire) tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €106 per nacht

The White Buck zit in een fraaie Victoriaanse villa in Burley. Je vindt in de omgving verschillende bezienswaardigheden zoals het Sammy Miller Museum, Christchurch Castle, Mudeford Quay en Highcliffe Castle. The White Buck heeft klassiek aangeklede kamers met een eigen badkamer en zijn van alle moderne gemakken voorzien. Elke ochtend wordt er een volledig Engels ontbijt geserveerd of je kan genieten van een ontbijtbuffet. In het restaurant kan je dineren met een à-la-carte menu. Aan de bar heb je een keuze uit vele verschillende ales van de tap en goede wijnen.

meer info

8. The White Hart

Petersfield (Hampshire) tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €95 per nacht

The White Hart is gevestigd in Petersfield. Hampshire heeft bezienswaardigheden zoals Spinnaker Tower, hey Royal Navy Submarine Museum, Mottisfont Abbey en het Solent Sky Museum. The White Hart heeft fraaie kamers met comfortabele bedden, een eigen badkamer en andere gemakken. In de ochtend kan je genieten van een continentaal of traditioneel Engels ontbijt. 's Avonds serveert het restaurant van The White Hart serveert verrukkelijke culinaire gerechten. Na afloop kan je gezellig borrelen aan de bar.

meer info

9. Thatched Cottage Hotel

Brockenhurst (Hampshire) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,0/10   Vanaf €69 per nacht

Thatched Cottage Hotel ligt in het midden van het bosrijke gebied van New Forest. Je kan door de natuur prachtige wandelingen, fietstochten en andere buitenactiviteiten ondernemen. Een stuk verder vind je bezienswaardigheden zoals Beaulieu Palace House, het Sammy Miller Museum en Buckers Hard. Thatched Cottage Hotel heeft klassieke kamers met divers antiek meubilair en een eigen badkamer. 's Ochtends begin je de dag met een vers gekookt Engels ontbijt. In de avond kan je ook dineren bij het restaurant met verschillende Europese gerechten.

meer info

10. The Peat Spade Inn

Stockbridge (Hampshire) tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,0/10   Vanaf €83 per nacht

The Peat Spade Inn was als oorsprong een jagershut. In de loop der tijd veranderde het in een pub en herberg. Het heeft nog altijd de sfeer van wat alles met jagen en de natuur van Hampshire te maken heeft behouden. Je hebt in de omgeving ook bezienswaardigheden zoals Mottisfont Abbey en Winchester Castle. The Peat Spade Inn heeft fraaie kamers met een landelijk interieur en een eigen badkamer. De ochtend begin je met een Engels ontbijt of lichtere opties. 's Avonds kan je aan de bar gezellig drinken en zijn er verschillende pubsnacks te verkrijgen.

meer info