Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Coventry

Top 10 prachtige hotelletjes in Coventry

Bezienswaardigheden in Coventry


Coventry is een stad en district in het midden van Engeland. Het is van oudsher een echte industriestad waar veel motorvoertuigen werden gebouwd. Jaguar heeft nog altijd zijn hoofdkantoor in de stad. De iconische Londense zwarte taxi's worden ook in de fabrieken van Coventry gemaakt. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden er in de stad ook veel wapens gefabriceerd wat leidde tot vele bombardementen op de stad door de Nazi's. Hierbij sneuvelde ook de kathedraal van de stad die pas na de oorlog weer werd opgebouwd.

Locatie van de hotels in Coventry


Zoek naar meer hotels in Coventry


1. Coombe Abbey Hotel

Coventry tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,8/10   Vanaf €97 per nacht

Het Coombe Abbey Hotel is een romantisch hotel dat uit de 12 eeuw stamt. Het bevindt zich op de punt van het Coombe Country Park. Hier kan je fraai doorheen wandelen en er zijn ook andere bezienswaardigheden zoals FarGo Village en Warwick Castle. Coombe Abbey Hotel heeft elegante kamers met antieke meubels en een eigen moderne badkamer. In de ochtend kan je de dag beginnen met een traditioneel Engels ontbijt. Je kan in de avond sfeervol dineren in de mooie eetzaal van het hotel. Hier worden verrukkelijke Britse culinaire specialiteiten geserveerd.

meer info

2. Old Mill Hotel by Good Night Inns

Coventry tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,6/10   Vanaf €65 per nacht

Old Mill Hotel by Good Night Inns zit in een voormalige watermolen. In de omgeving heb je bezienswaardigheden zoals het Midland Air Museum, het Belgrade Theatre, de Coventry Cathedral en Stoneleigh Park. Old Mill Hotel by Good Night Inns heeft comfortabele kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend kan je genieten van een traditioneel Engels ontbijt. In het restaurant kan je 's avonds dineren met lokale gerechten. Na afloop kan je gezellig een pint drinken aan de bar.

meer info

3. The Oak

Coventry tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,6/10   Vanaf €61 per nacht

The Oak is een authentieke pub op de rand van de stad Coventry. Je hebt in de omgeving bezienswaardigheden zoals het Coventry Music Museum, de St. Mary's Guildhall, het Lady Godiva standbeeld en het War Memorial Park. The Oak heeft landelijk ingerichte kamers met een eigen badkamer. 's Ochtends wordt er een smakelijk Engels ontbijt in de eetzaal geserveerd. Het restaurant van The Oak serveert in de avond traditionele pubgerechten. De lokale bevolking komt in de avond graag een pint drinken en hier kan je gezellig aan mee doen.

meer info

4. Macdonald Ansty Hall

Coventry tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,2/10   Vanaf €73 per nacht

De Macdonald Ansty Hall is een fraai onderkomen in het platteland een klein stukje buiten Coventry. Door de omgeving kan je goed wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten ondernemen. In de omgeving vind je bezienswaardigheden zoals het Midland Air Museum, Coombe Abbey Country Park en het Coventry Transport Museum. Alle kamers van Macdonald Ansty Hall hebben een mooi landelijk interieur, comfortabele bedden en een eigen badkamer waarvan de meeste een badkuip hebben. Elke ochtend kan je genieten van een versbereid Engels ontbijt. In het restaurant van Macdonald Ansty Hall worden in de avond heerlijke Engelse à-la-carte gerechten geserveerd.

meer info

5. Loch Fyne Hotel and Restaurant Kenilworth

Kenilworth (Coventry) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 8,6/10   Vanaf €80 per nacht

Loch Fyne Hotel and Restaurant Kenilworth is een fijn hotel op 7 kilometer afstand van Coventry. In de buurt vind je het Kenilworth castle, The Warickshire en Stoneleigh Park. Loch Fyne Hotel and Restaurant Kenilworth heeft comfortabele kamers met een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Je kan de ochtend beginnen met een lekker Engels ontbijt of lichtere continentale ontbijtopties. 's Avonds kan je dineren in het restaurant met smakelijke lokale gerechten. Na een mooie dag te hebben meegemaakt kan je als afsluiting een drankje doen aan de bar.

meer info

6. Woodside

Coventry tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 8,3/10   Vanaf €87 per nacht

Bij Woodside kom je niks tekort. Dit hotel heeft vele verschillende faciliteiten zoals een eigen tennisbaan, fitnesscentrum, sauna's en een binnenbad. Je kan in de buurt ook golfen en bij verblijf kan je gratis fietsen lenen om de omgeving mee te verkennen. De kamers van Woodside zijn comfortabel ingericht en hebben een eigen badkamer. In de ochtend kan je genieten van een Engels ontbijt of lichtere continentale opties. In het restaurant worden verschillende heerlijke à-la-carte gerechten geserveerd. Er zijn in de omgeving ook vele andere leuke eet- en drinkgelegenheden.

meer info

7. Haigs Hotel

Coventry tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 8,0/10   Vanaf €60 per nacht

Haigs Hotel is een gemoedelijke accommodatie op iets meer dan 8 kilometer van het Birmingham vliegveld. Door de omgeving kan je goed wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten ondernemen. Op 6 kilometer vind je Kenilworth Castle en op 8 kilometer het Packwood House. Haigs Hotel heeft knusse kamers met zachte bedden en een eigen badkamer. Je kan in de ochtend de dag goed beginnen met een versgekookt Engels ontbijt. 's Avonds serveert het restaurant klassiekeBritse à-la-carte gerechten. Vlakbij het hotel vind je ook een aantal andere eet- en drinkgelegenheden.

meer info

8. Brandon Hall Hotel & Spa Warwickshire

Brandon (Coventry) tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,0/10   Vanaf €65 per nacht

Brandon Hall Hotel & Spa Warwickshire legt je helemaal in de watten. Dit fraaie hotel vind je in de natuur nabij Brandon. Het beschikt over spafaciliteiten zoals een zwembad, diverse sauna's, een uitgebreid fitnesscentrum en je kan vele verschillende schoonheidsbehandelingen ondergaan. Brandon Hall Hotel & Spa Warwickshire heeft moderne kamers met ruime bedden en een eigen badkamer. 's Ochtends heb je een keuze uit een breed aanbod van ontbijtmogelijkheden. In het restaurant worden in de avond heerlijke à-la-carte gerechten geserveerd.

meer info

9. Stoneleigh House

Coventry tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 10,0/10   Vanaf €75 per nacht

Stoneleigh House is een fijn onderkomen op 5 kilometer van Coventry. In de omgeving heb je bezienswaardigheden zoals het Coventry Music Museum, het War Memorial Park, het Warwick Arts Centre en Fargo Village. Stoneleigh House heeft landelijk ingerichte kamers met een eigen badkamer. In de ochtend kan je genieten van een lekker Engels ontbijt. Bij de accommodatie vind je een gedeelde keuken waar je maaltijden kan bereiden. In het centrum van Coventry vind je vele restaurants, cafés en pubs waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

10. Middle House

Coventry tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,8/10   Vanaf €60 per nacht

Middle House is een gezellig bed & breakfast in Coventry. Op iets meer dan 3 kilometer vind je Fargo Village, het Midland Air Museum en op 4 kilometer het Belgrade Theatre en de Coventry Cathedral. Middle House heeft kamers met moderne meubels, een eigen badkamer en andere gemakken. Je kan in de ochtend genieten van een smakelijk continentaal ontbijt. Op 1 kilometer afstand vind je verschillende restaurants waar je in de avond lekker kan eten en drinken. Het centrum van Coventry heeft nog veel meer eet- en drinkgelegenheden.

meer info