Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Canterbury

Top 10 prachtige hotelletjes in Canterbury

Bezienswaardigheden in Canterbury


Canterbury is een stad in het graafschap van Kent. Het is een historische stad met een authentieke binnenplaats waar je fijn doorheen kan wandelen. De stad is omringd door eeuwenoude stadsmuren en heeft een nog altijd functionerende 'Westgate' poort. In het midden van de stad pronkt de grote Canterbury Cathedral. Elders in de stad vind je de ruines van de St. Augistine's Abbey en het Canterbury Castle. Deze bezienswaardigheden hebben de tand des tijds helaas niet helemaal goed doorstaan maar zijn nog wel de moeite waard om te bezichtigen.

Locatie van de hotels in Canterbury


Zoek naar meer hotels in Canterbury


1. House of Agnes

Canterbury tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,5/10   Vanaf €91 per nacht

Het charmante House of Agnes is gevestigd in een rustige wijk van Canterbury. Op 200 meter vind je de Westgate en het Canterbury West Train Station. Er zijn bezienswaardigheden zoals de kathedraal van de stad, The Marlowe Theatre en Canterbury Castle. House of Agnes heeft individueel ingerichte kamers die allemaal dezelfde comfort en een eigen badkamer hebben. In de ochtend heb je een ruime keuze aan ontbijtgerechten waaronder traditioneel, continentaal, vegetarisch en meer. In de middag kan je terecht bij de accommodatie voor een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

meer info

2. Canterbury Cathedral Lodge

Canterbury tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,2/10   Vanaf €107 per nacht

Canterbury Cathedral Lodge is een fraai hotel dat naast de grote kathedraal van de stad ligt. Het beschikt over een eigen binnenplaats waar je goed kan vertoeven met een drankje terwijl je uitzicht op de kathedraal hebt. Andere bezienswaardigheden in de stad zijn The Beaney House of Art & Knowledge en de St. Augustine's Abbey. Canterbury Cathedral Lodge heeft comfortabele kamers in prettige kleuren en hebben allemaal een eigen badkamer. Elke ochtend kan je genieten van een volledig Engels ontbijt of lichtere gerechten. In het centrum van Canterbury vind je voor in de avond ook vele leuke eet- en drinkgelegenheden.

meer info

3. The Red Lion Stodmarsh

Canterbury tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,2/10   Vanaf €105 per nacht

The Red Lion Stodmarsh is een authentieke pub in de buurt van het Stodmarsh National Nature Reserve park. Hier kan je goed wandelen of andere buitenactiviteiten ondernemen om de natuur te bewonderen. Canterbury vind je op ongeveer 7 kilometer afstand van de accommodatie. The Red Lion Stodmarsh heeft knusse kamers met een landelijk interieur. 's Ochtends kan je de dag beginnen met een versgekookt Engels ontbijt. Het restaurant van The Red Lion Stodmarsh serveert klassieke pubgerechten. De dag zou niet compleet zijn door in de avond aan de bar een versgetapte pint te drinken.

meer info

4. Cathedral Gate

Canterbury tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,8/10   Vanaf €69 per nacht

Cathedral Gate zit in een gebouw dat stamt uit 1438. Het hotel bevindt zich aan de leuke Buttermarkt winkelstraat en vlakbij de kathedraal van de stad. Je hebt in de omgeving ook bezienswaardigheden zoals het Wingham Wildlife Park, Chilham Village en The Canterbury Tales museum. De kamers van Cathedral Gate zijn comfortabel ingericht en hebben een eigen badkamer. Je kan in de ochtend genieten van een smakelijk continentaal ontbijt in het comfort van je eigen kamer. Vlakbij vind je allerlei verschillende restaurants, cafés en pubs waar je in de avond gezellig kan eten en drinken.

meer info

5. Ebury Hotel

Canterbury tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,6/10   Vanaf €81 per nacht

Ebury Hotel zit in een traditioneel gebouw dat in het zuiden van de stad is gevestigd. De stad heeft bezienswaardigheden zoals het Canterbury Roman Museum, de Dane John Gardens, de stadsmuren en Westgate Towers. Ebury Hotel heeft verschillende soorten kamers van aangename tweepersoonskamers tot een appartement met een volledig uitgeruste keuken. Allemaal hebben ze een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. In de ochtend kan je genieten van een lekker Engels ontbijt. Je kan in de middag bij het hotel terecht voor een kopje koffie of thee met een hapje erbij. In het centrum vind je allerlei diverse eet- en drinkgelegenheden.

meer info

6. Pilgrims Hotel

Canterbury tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,7/10   Vanaf €75 per nacht

Het Pilgrims Hotel zit in een gebouw dat terug gaat naar de 16e eeuw. Naast het hotel vind je ook The Marlowe Theatre. Je wandelt vanaf het hote ookl zo naar andere bezienswaardigheden zoals Westgate Gardens, The Beaney House of Art and Knowledge en Christ Church Gate. Alle kamers van Pilgrims Hotel zijn comfortabel ingericht met zachte bedden, een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend kan je de dag beginnen met een lekker ontbijt. Het restaurant van Pilgrims Hotel serveert in de avond diverse Franse à-la-carte gerechten.

meer info

7. Howfield Manor Hotel

Canterbury tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,6/10   Vanaf €64 per nacht

Howfield Manor Hotel is een ontzettend sfeervol onderkomen in de natuur buiten Canterbury. Het ligt vlakbij de Great Stour rivier en op iets minder dan 4 kilometer van het stadscentrum. Door de omgeving kan je mooi wandelen, fietsen, varen en vissen. De kamers van Howfield Manor Hotel hebben klassieke meubelen en sommige hebben romantische hemelbedden. Allemaal hebben ze een eigen badkamer. 's Ochtends heb je een ruime keuze aan ontbijtgerechten. In het restaurant van het hotel worden in de avond verrukkelijke culinaire gerechten geserveerd.

meer info

8. Best Western Abbots Barton Hotel

Canterbury tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,3/10   Vanaf €67 per nacht

Best Western Abbots Barton Hotel biedt elegante accommodatie aan in het centrum van de stad. In de omgeving vind je bezienswaardigheden zoals Canterbury Castle, de St. Augustine's Abbey, de kathedraal van de stad en Dane John Gardens. Best Western Abbots Barton Hotel heeft luxe kamers met sierlijke meubels, decoraties en een eigen badkamer. In de ochtend kan je genieten van ruime ontbijtmogelijkheden zoals traditionele en lichtere continentale gerechten. Het restaurant van Best Western Abbots Barton Hotel serveert in de avond heerlijke Britse à-la-carte gerechten.

meer info

9. ABode Canterbury

Canterbury tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,3/10   Vanaf €90 per nacht

ABode Canterbury is een modern hotel in het centrum van Canterbury. De stad heeft bezienswaardigheden zoals de oude stadsmuren, The Kent Museum of Freemasonry, St. Martin's church en het Canterbury Norman Castle. Abode Canterbury heeft fijne kamers met ruime bedden, een zithoek en een eigen moderne badkamer. Je kan in de ochtend de dag beginnen met een versgekookt Engels ontbijt. In het restaurant kan je genieten van Britse à-la-carte gerechten. Na een leuke dag in Canterbury kan je gezellig een pint of cocktail drinken aan de bar.

meer info

10. Renville Oast

Canterbury tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,8/10   Vanaf €97 per nacht

Renville Oast is een opvallend hotel in het platteland een klein stukje buiten Canterbury. Het zit in een voormalige boerderij en heeft drie uitstekende puntdaken die het gebouw een uniek karakter geven. Op 600 meter vind je het leuke Howletts Wild Animal Park. Het centrum van Canterbury vind je op 3 kilometer. Renville Oast heeft knusse kamers met een landelijk interieur en een eigen badkamer. In de ochtend kan je de dag beginnen met een traditioneel Engels ontbijt. Het centrum van Canterbury heeft allerlei verschillende restaurants, cafes en barretjes waar je gezellig kan eten en drinken.

meer info