Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Münsterland

Top 10 prachtige hotelletjes in Münsterland

Bezienswaardigheden in Münsterland


Münsterland is een regio van de deelstaat Noordrijn-Westfalen en heeft als hoofdstad een gelijknamige stad. De regio grenst ten zuidoosten van Twente en is gemakkelijk te bereiken. Het landschap is redelijk te vergelijken met dat van Nederland: het is vrij plat. De fiets is dan ook een populair vervoersmiddel voor de inwoners en toeristen. De hoofdstad is een grote universiteitsstad met een rijke historie en vele bezienswaardigheden.

Locatie van de hotels in Münsterland


Zoek naar meer hotels in Münsterland


1. Hofhotel Grothues-Potthoff

Senden (Münsterland) tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,5/10   Vanaf €111 per nacht

Hofhotel Grothues-Potthoff zit in een prachtig paleisachtig gebouw net buiten Senden. Het hotel heeft een eigen binnenplaats en beschikt onder anderen over saunafaciliteiten. In de omgeving heb je bezienswaardigheden zoals het LWL Museum of Natural History, de All Weather Muenster Zoo en de Messe und Congrass Centrum Halle. Hofhotel Grothues-Potthoff heeft ruime en moderne kamers met een eigen badkamer. In de ochtend kan je genieten van een smakelijk continentaal ontbijt. Het restaurant van Hofhotel Grothues-Potthoff serveert heerlijke à-la-carte gerechten. Na een mooie dag kan je als afsluiting een drankje doen aan de bar.

meer info

2. Hotel No. 11

Lüdinghausen (Münsterland) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,3/10   Vanaf €70 per nacht

Het charmante Hotel No. 11 is gevestigd in Lüdinghausen. Deze locatie staat bekend om zijn kastelen Burg Vischering en de Renaissanceburg Luedinghausen. Op 1 kilometer vind je het Klutensee meer en je kan bij het hotel fietsen lenen om de omgeving mee te verkennen. De kamers van Hotel No. 11 hebben een warm en romantische interieur. Allemaal hebben ze een eigen badkamer en andere voorzieningen. 's Ochtends kan je genieten van een lekker continentaal ontbijt. Rond het hotel vind je zowel een restaurant, café en een bar. Verderop vind je ook andere leuke eet- en drinkgelegenheden.

meer info

3. Hotel im Wigbold

Ochtrup (Münsterland) tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 9,3/10   Vanaf €94 per nacht

Hotel im Wigbold ligt in het voetgangersgebied van Ochtrup. Vlakbij vind je het winkelgebied van de stad met onder anderen Design Outlet winkels. Buiten de stad kan je aan allerlei buitenactiviteiten doen zoals wandelen, fietsen en paardrijden. Hotel im Wigbold heeft stijlvolle kamers met een zwart- en wit interieur en verschillende klassieke elementen. Elk heeft een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. In de ochtend kan je je dag beginnen met een lekker ontbijt. Ochtrup heeft verschillende restaurants, cafés en bars waar je gezellig kan eten en drinken.

meer info

4. Landhaus Schulze Osthoff

Einen (Münsterland) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,2/10   Vanaf €80 per nacht

Landhaus Schulze Osthoff is gevestigd in het landschap van Einen. Het zit in een authentiek landhuis met een mooi onderhouden tuin. De omgeving leent zich goed voor het maken van fietstochten en wandelingen. Op 18 kilometer vind je de stad Münster met bezienswaardigheden zoals de kathedraal, Ludgeriplatz en de Botanische Tuinen. Alle kamers van Landhaus Schulze Osthoff hebben antieke meubels en comfortabele bedden met een eigen badkamer. Elke ochtend kan je genieten van een heerlijk ontbijt. Het personeel geeft je ook graag advies waar je in 's avonds in de omgeving gezellig kan dineren.

meer info

5. Hotel Restaurant Telgter Hof

Telgte (Münsterland) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,2/10   Vanaf €60 per nacht

Het gemoedelijke Hotel Restaurant Telgter Hof is gevestigd in Telgte. Je hebt in de buurt het Dümmert-Park waar je kan wandelen en het RELIGIO - Westfälisches Museum. Op 10 kilometer vind je Münster met vele bezienswaardigheden. Hotel Restaurant Telgter Hof heeft knusse kamers met zachte bedden, een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. 's Ochtends kan je aanschuiven voor een lekker ontbijt. Je kan in de avond in het restaurant van het hotel dineren met heerlijke à-la-carte gerechten.

meer info

6. Bei Kliewe im Westälischen Hof

Beckum (Münsterland) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €84 per nacht

Bei Kliewe im Westälischen Hof is een vriendelijk onderkomen in Beckum. De stad heeft verschillende bezienswaardigheden zoals Villa Mersmann, het Zement-Museum, Naturerlebnis Hoxberg en het Nepomukstatue. De kamers van Bei Kliewe im Westälischen Hof hebben allemaal een eigen individuele stijl. De ene kamer heeft een moderne uitstraling en de andere authentiek. Allemaal hebben ze hetzelfde niveau van comfort en een eigen badkamer. In de ochtend kan je genieten van een lekker ontbijtbuffet. 's Avonds kan je in het restaurant genieten van smakelijke à-la-carte gerechten.

meer info

7. Hotel & Restaurant Venner Moor

Senden (Münsterland) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €90 per nacht

Hotel & Restaurant Venner Moor is een kunstzinnig verblijf in Senden. Je kan in de omgeving mooie wandelingen en fietstochten maken. Op 11 kilometer vind je Münster met bezienswaardigheden zoals de All Weather Zoo, het LWL Museum of Natural History en het Prins Bisschop Paleis. Hotel & Restaurant Venner Moor heeft sfeervolle kamers met verschillende kunstwerken en opvallende meubelstukken. Elk heeft een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Elke ochtend kan je je dag beginnen met een lekker continentaal ontbijt.

meer info

8. Parkhotel Surenburg

Hörstel (Münsterland) tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €139 per nacht

Parkhotel Surenburg is een chique hotel in Hörstel naast het Surenberg kasteel. Het beschikt over uitstekende spafaciliteiten zoals diverse sauna's, een verwarmd binnenbad, massage- en schoonheidspraktijken. Je kan bij het hotel fietsen huren en op 250 meter vind je een menage waar je kan paardrijden. Alle kamers van Parkhotel Surenburg zijn elegant ingericht met een eigen badkamer en zithoek. Je kan je dag beginnen met een ontbijt op bed of een buffet in het restaurant. In de avond serveert het restaurant heerlijke culinaire à-la-carte gerechten.

meer info

9. Hotel-Restaurant Enseling

Legden (Münsterland) tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 9,5/10   Vanaf €45 per nacht

Hotel-Restaurant Enseling is gevestigd in Legden. In de omgeving kan je mooie fietstochten, wandelingen en andere buitenactiviteiten ondernemen. Op 12 kilometer afstand vind je het Ahaus en Darfeld kasteel. Hotel-Restaurant Enseling heeft aangename kamers met zachte bedden, een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. In de ochtend kan je genieten van een lekker ontbijt. 's Avond kan je in het restaurant dineren met verschillende à-la-carte gerechten. Na afloop kan je gezellig een drankje doen aan de bar.

meer info

10. Villa Medici

Münster (Münsterland) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,1/10   Vanaf €139 per nacht

Villa Medici ligt een klein stukje buiten het centrum van Münster. Het centraal station ligt op iets meer dan 3 kilometer. De stad heeft bezienswaardigheden zoals de Münster kathedraal, het Prins Bisschop Paleis en het Kunstmuseum Pablo Picasso Muenster. Villa Medici heeft comfortabele kamers met een eigen badkamer en andere gemakken. Elke ochtend begin je je dag met een continentaal ontbijt zodat je goed Münster kan ontdekken. Het restaurant van Villa Medici serveert 's avonds heerlijke Italiaanse en andere mediterrane gerechten.

meer info