Op zoek naar een romantisch hotelletje

Romantische hotels Bremen

Top 10 prachtige hotelletjes in Bremen

Bezienswaardigheden in Bremen


Bremen is een bruisende stad in het noordwesten van Duitsland. Door de stad stroomt de Weser rivier die uiteindelijk uitstroomt in de Waddenzee. De rivier wordt zowel voor havenverkeer als recreatie gebruikt. De stad is rijk aan vele musea en al wandelend kom je allerlei sculpturen en monumenten tegen. De omgeving een stukje buiten de stad is een mooie plaats voor allerlei buitenactiviteiten zoals fietsen en wandelen. Het heeft een heuvelachtig landschap en een leuke route is de Weser rivier volgen naar Bremerhaven.

Locatie van de hotels in Bremen


Zoek naar meer hotels in Bremen


1. Boutique Hotel Classico Bremen

Bremen tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,8/10   Vanaf €80 per nacht

Boutique Hotel Classico Bremen ligt in het centrum van Bremen. De Bremen Roland vind je op 20 meter, op 100 meter vind je de Böttcherstrasse en het marktplein. De St. Petri kathedraal en het Die Glocke Concert House vind je op 150 meter. Boutique Hotel Classico Bremen heeft individueel ingerichte kamers met diverse wereldthema's en kunstvoorwerpen. Allemaal hebben ze een eigen badkamer. In de ochtend kan je genieten van een lekker ontbijtje. 's Avonds kan je in het restaurant dineren met een à-la-carte menu.

meer info

2. Villa Linnenschmidt

Bremen tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 9,6/10   Vanaf €161 per nacht

Villa Linnenschmidt zit in een fraai gebouw in een mooie wijk van Bremen. Op anderhalve kilometer vind je het Focke Museum en het Citizienpark. Het centraal station vind je op 2 kilometer, net als de Bremen Arena en het stadhuis. De kamers van Villa Linnenschmidt hebben een sfeervol interieur, een eigen badkamer en zithoek. Elke ochtend kan je je dag goed beginnen met een lekker continentaal ontbijt. Op 20 meter heb je het dichtstbijzijnde restaurant en in Bremen vind je ook vele andere eet- en drinkgelegenheden.

meer info

3. Hotel zum Kuhhirten

Bremen tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,9/10   Vanaf €83 per nacht

Hotel zum Kuhhirten is een door familiebeheerd hotel in Bremen. In 5 minuten tijd wandel je naar de oever van de Wedersee rivier. Hier kan je onder anderen zwemmen en varen. Het centrum van de stad ligt op 20 minuten lopen afstand. Hotel zum Kuhhirten heeft fijne kamers met comfortabele meubels en een eigen badkamer. Elke ochtend kan je aanschuiven voor een smakelijk ontbijtbuffet. Op 500 meter vind je het dichtstbijzijnde restaurant en café waar je gezellig in de avond kan eten en drinken.

meer info

4. Im-Jaich Hotel Bremerhaven

Bremerhaven (Bremen) tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 9,0/10   Vanaf €93 per nacht

Bij Im-Jaich Hotel Bremerhaven verblijf je in de haven van Bremer. Je kijkt vanuit je kamer uit over de haven. De omgeving heeft bezienswaardigheden zoals de Zoo at Sea Bremerhaven, het Klimahaus en het German Maritime Museum. Im-Jaich Hotel Bremerhaven heeft fijne kamers met zachte bedden en een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. In de ochtend kan je je dag beginnen met een smakelijk ontbijtbuffet. In Bremen vind je allerlei leuke restaurants, cafés en barretjes waar je in de avond lekker kan eten en drinken.

meer info

5. Hotel Robben

Bremen tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,8/10   Vanaf €103 per nacht

Het pittoreske Hotel Robben vind je bij het Links der Weser Park in Bremen. Hier kan je goed wandelen en fietsen. Andere bezienswaardigheden zijn het Weserburg Museum for Modern Art, Schlachte en het Theatre Ship Bremen. De kamers van Hotel Robben zijn sfeervol ingericht met elegant meubilair. Allemaal hebben ze een eigen badkamer. Je kan in de ochtend een heerlijk ontbijt op bed krijgen wat je in het comfort van je eigen kamer op eet. Het restaurant van Hotel Robben serveert verrukkelijke culinaire gerechten.

meer info

6. Designhotel ÜberFluss

Bremen tonen op kaart
★★★★☆   Beoordeling 8,5/10   Vanaf €132 per nacht

Designhotel ÜberFluss is een stijlvol onderkomen in het hart van de stad. Je wandelt zo richting bezienswaardigheden zoals het Weserburg Museum for Modern Art, het Wilhelm Wagenfeld Haus, Schnoor en de Böttcherstrasse. Designhotel ÜberFluss heeft fraaie kamers met comfortabele bedden en een eigen badkamer met hoogwaardige kwaliteit toiletartikelen. Elke ochtend is er in het restaurant een ontbijtbuffet. Hier kan je in de avond dineren met Italiaanse gerechten en andere vleesgerechten. In de stad vind je ook vele andere eet- en drinkgelegenheden. Na een mooie dag kan je ook een drankje doen aan de bar.

meer info

7. Hotel Weser Perle

Bremen tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 8,6/10   Vanaf €40 per nacht

Hotel Weser Perle is een gemoedelijk verblijf in Bremen. Vanaf de accommodatie is het 4 kilometer naar de accommodatie. De omgeving heeft bezienswaardigheden zoals het Focke Museum, Theater Goetheplatz Bremen en het Rhododendron-Park waar je doorheen kan wandelen. Hotel Weser Perle heeft knusse kamers met zachte bedden en een eigen badkamer. In de ochtend kan je aanschuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Op 50 meter vind je het dichtstbijzijnde restaurant en in de stad heb je ook vele andere restaurants, cafes en barretjes waar je kan eten en drinken.

meer info

8. Hotel Stadt Bremen

Bremen tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,4/10   Vanaf €71 per nacht

Hotel Stadt Bremen is gevestigd in het centrum van de stad. Je kan mooi wandelen langs de Bremen rivier en de stad heeft vele bezienswaardigheden zoals: het Bremer Geschichtenhaus, Museen Boettcherstrasse en U-Boot Bunker Valentin. Hotel Stadt Bremen kamers met een chique interieur, een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. 's Ochtends kan je genieten van een lekker continentaal ontbijt. In de avond kan je in het restaurant dineren met een warm buffet. Daarnaast vind je in de buurt vele andere eet- en drinkgelegenheden.

meer info

9. Hotel Am Hillmannplatz Nr. 1

Bremen tonen op kaart
☆☆☆☆☆   Beoordeling 8,7/10   Vanaf €60 per nacht

Hotel Am Hillmannplatz Nr. 1 is gevestigd in het centrum van Bremen. In de buurt bevinden zich meerdere musea die je kan bezoeken. Op 500 meter ligt het centraal station van de stad. De St. Petri kathedraal vind je op 700 meter. Hotel Am Hillmannplatz Nr. 1 heeft aangename kamers met een blauwtinten aankleding. Elk heeft een eigen badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Op een kleine afstand heb je allerlei restaurants, cafes en barretjes waar je voor elk dagdeel terecht kan voor eten en drinken.

meer info

10. Landhaus Höpkens

Bremen tonen op kaart
★★★☆☆   Beoordeling 8,4/10   Vanaf €70 per nacht

Landhaus Höpkens Ruh ligt een stuk buiten het centrum in een rustige omgeving. Hier kan je goed wandelen, fietsen en voor de liefhebber vind je de Golf Club Oberneuland op 4 minuten rijden. Op 3 kilometer vind je het Rhododendron-Park en op 5 kilometer het Focke Museum. Landhaus Höpkens Ruh heeft kamers met een warm interieur. Elke ochtend kan je genieten van een heerlijk continentaal ontbijt. Het restaurant van het hotel serveert in de avond verrukkelijke Duitse à-la-carte gerechten. Na een mooie dag kan je gezellig een drankje doen aan de bar.

meer info