Op zoek naar een romantisch hotelletje

Hotel Aanbiedingen Griekenland

Bekijk de speciale aanbiedingen in Griekenland

hotelletjes Rhodos, Hotel Hermes
-12%

weekaanbieding t/m 1-4

Leuk hotelletje in Rhodos

Hotel Hermes ligt op 6 minuten lopen van het strand. Dit centraal gelegen hotel ligt in een rustige voetgangersstraat, op slechts 10 minuten lopen van de oude stad van Rhodos. Hotel Hermes beschikt over 35 kamers, waarvan de meeste uitkijken op de haven en de zee. Je kunt er lekker wandelen in de smalle straatjes van de middeleeuwse stad en een bezoekje brengen aan het Byzantijns Museum en het Paleis van de Grootmeesters.

van
€ 46
voor
€ 41
boek nu

hotelletjes Athene, Hotel Semiramis Athene
-18%

weekaanbieding t/m 18-2

Kleurrijk verblijf in Athene

Hotel Semiramis ligt tegenover een rustig groen park in de wijk Kifissia in het noorden van Athene. Dit hotel is ontworpen door Karim Rashid en alle kamers beschikken over een kleurrijke, maar uiterst stijlvolle inrichting. Hotel Semiramis is lid van de wereldwijde organisatie Design Hotels en combineert design, comfort en functionaliteit. De locatie van het hotel is ideaal om makkelijk alle leuke plekjes van Athene te bezoeken.

van
€ 189
voor
€ 154
boek nu

hotelletjes Kreta, Candia Suites & Rooms Kreta
-17%

weekaanbieding t/m 12-11

Ultiem genieten in Kreta

Candia Suites & Rooms bevindt zich in Herlaklion op het prachtige eiland Kreta en beschikt over vijf unieke en gezellige kamers. De verschillende suites kamers beschikken over Wifi, een eigen badkamer, flatscreen tv en enkele kamers hebben een balkon en een zithoek. De ligging van het hotel zorgt ervoor dat je binnen 2 minuten op het strand bent maar bezoek ook zeker de binnestad en alles wat deze te bieden heeft.

van
€ 60
voor
€ 50
boek nu